Skip to main content

zaterdag 23 januari-2010
Die Al Gore wordt nog hartelijk bedankt. Dankzij hem krijgen volstrekte malloten nu de ruimte om met allerlei oplossingen aan te komen zetten voor het ho houden van de opwarming van onze aardkloot. Neem nou de Amerikaanse schrijver Keith Farnish. Die boert in zijn boek "Time’s Up" onder andere dat onze aardkloot gewoon te vol is en dat er gemaaid moet worden onder de wereldbevolking. Hoe doe je dat volgens Keith? Je maakt een einde aan onze industriële beschaving. Desnoods door sabotage, eco-terrorisme en meer van dat soort vrijetijdsbesteding. Je keelt de CO2 schijtende veestapel, je maakt steden met de grond gelijk, je blaast dammen op etcetera etcetera.
Denk je misschien dat Keith een lone nut is. Met nostalgische herinneringen aan oom Adolf. Forget it. Hij krijgt namelijk gelijk van dr. James Hansen, een alarmtoeter van de NASA op Gore-gebied, en John Holdren, de wetenschap-czar van Obama’s Witte Ziekenhuis. Holdren heeft al eerder een zogenaamd textboek gewrocht. Daar staat ondermeer in dat we toe moeten naar een planetair bestuur. En dat moet dan zorgen voor gedwongen abortussen en sterilisaties, met als bonus het toevoegen van wat gezellige stoffen in het drinkwater om de bevolkingsaanwas in toom te houden.
Je houd je hart vast voor dit soort maffe eikels. Vooral van die plannen met dat water krijg je een beving. Toch maar effe bellen met onze waterprins in Wassenaar cq. Bariloche. Of zou ie het al weten?

  • Datum: .

woensdag 27 januari-2010
Afgelopen zaterdag trokken we hier een lekker Amerikaans triootje op de Buhne, dat in de dichtbevolkte gebieden van onze aardknikker graag wat narigheid aan het drinkwater zou willen toevoegen. Langs deze onsympathieke weg zouden dan zo links en rechts heel wat mensen, koeien, geiten, schapen, paarden, kippen, kanaries en goudvissen de geest geven. Dat scheelt bijvoorbeeld al een flink emmertje stront en dus heel wat CO2 uitstoot. Zo red je de aarde en kunnen de luitjes in de wat minder bezette gebieden gewoon 'sochtends in hun Hummer stappen. Want je denkt misschien dat zo’n tsunami of een aardbeving stevig aantikt, maar over een druppel op een gloeiende knikker gesproken.
Het lijkt erop dat het gebed van voornoemd triootje al stiekempjes een beetje is verhoord. Een groep Amerikaanse milieuneuzen is namelijk op speur gegaan. En wat denk je? Ze vonden her en der verspreid in totaal 316 giftige stoffen in de kraan. Zo’n 114 daarvan waren bekend bij de overheid en zaten onder de gecontroleerde limiet, de rest was onbekend. De waterleidingbedrijven besteden elk jaar pakweg 4 miljard dollar om het probleem in toom te houden. Maar er komen in datzelfde jaar ook steeds weer andere giftige klotenstoffen bij. Oftewel, dweilen met de douchekop open.
Grootste boosdoeners? De agrarische sector, die nog steeds driftig in het rond strooit met chemische en biologische snufjes om alles wat zichtbaar en onzichtbaar voortkruipt uit te roeien, en de industrie die ondermeer zorgt voor de aanvoer van die snufjes. Dus wat let een fanatieke Al Gore-aanhanger om de hersenspinsels van bovenstaand triootje in de praktijk te brengen en dan hard Al Qaida te roepen? Moet je eens kijken wat er gebeurt. Daar is dat Nigeriaanse onderbroekengevalletje onbespoten pienuts bij.

  • Datum: .

donderdag 28 januari-2010
Hoe serieus moeten we die godvergeten malloten nemen die openlijk propageren dat er een zootje twee- en viervoeters moeten worden gekeeld om de aarde te redden? Heel serieus. Het vergiftigen van drinkwater is nog het subtielste idee om de klus te klaren. Een totale oorlog de grofste. Is zo’n oorlog denkbaar cq. wenselijk? Als we nog summiere berichten uit Davos mogen geloven wel.
Aan de vooravond van de jaarlijkse jamboree van huidige en toekomstige wereldleiders heeft Markus Reinhardt zelfmoord gepleegd. Of is gezelfmoord, dat kan ook. Als topbeveiliger van het World Economic Forum sinds 1984 zou hij namelijk in de aanloop van het gezellig samenzijn van dit jaar zijn gestuit op geheime plannen om het globale banksysteem om hals te helpen. En daarmee de deur open te zetten voor WO III. Met als inzet een wereldregering waarin in ieder geval een belangrijke plek zou worden vrijgemaakt voor dr. Klaus M. Schwab, de grondlegger van de WEF. Schwab komt in de files van de vroegere KGB en haar opvolger de FSB voor als de Czarmaker. Vergeten de Ruskies voor het gemak even dat Klaus ook czarina’s maakte, onder wie prinses Mabel Grisse Smit. Maar dit terzijde.
Vraag is of Markus Reinhardt inderdaad gezelfmoord is omdat ie per ongeluk iets teveel aan de weet is gekomen over de lugubere agenda van het WEF. We zullen dat waarschijnlijk nooit aan de weet komen. Want wij zijn maar armzalige boerenlullen, toekomstig dronesvoer of slachtoffers van enge beestjes in het water. Inwisselbaar als de WEF daar brood in ziet.

  • Datum: .

vrijdag 29 januari-2010
Zeker. Onder milieuwetenschappers zitten ook koekenbakkers. Maar het beroerde is dat je dat aan de buitenkant niet kan zien. Pas als ze een koek hebben gebakken in plaats van een nog betere wc-eend of meer van dat moois dan weet je het.
Tot welke categorie de heren David Keith, Edward Parson en Granger Morgan behoren moet nog blijken. Maar het ziet er somber uit, want in hun universitaire keukentjes in respectievelijk Calgary, Michigan en Pittsburgh stinkt het. Naar zwavel. Het trio heeft namelijk aan verschillende regeringen gevraagd om een fonds vol meloenen te reserveren voor een revolutionair onderzoek. Dat behelst het kietelen van vulkanen om ze tot uitbarsting te laten komen. Dan komt er een hele reut zwavel in de lucht, wordt het zonlicht getemperd en wordt het vanzelf kouder. Is dat dure terugdringen van CO2 ook meteen niet meer zo urgent. Hun liefje wat wil je nog meer?
Goed, je moet misschien wat vaker naar de dokter wegens problemen met je bloedsomloop, je hart, je ogen, je wiptoestel, je maag, je darmen, je lever, je nieren, je flappers, je huid en je longen en je gaat je af en toe wat vreemd gedragen. Maar er moeten nu eenmaal offers worden gebracht om de aarde te redden.
Klinkt allemaal erg naar Strangelove of Lupardi, maar wie heeft er indertijd om een atoombom gevraagd en die is er toch gekomen. En wie weet zijn die plannen om nucleaire shit met torpedo’s in de oceaanbodem te begraven ook al ergens uitgeprobeerd (1). Zonder dat mevrouw Cramer daar erg in had. Dus goed oppassen, voordat die milieumalloten onverhoopt nog verder de ruimte krijgen. Stay tuned.

(1) Zie de serie "Ship ahoy" die vanaf 10 januari jl. deze site onveilig heeft gemaakt.

  • Datum: .