Skip to main content

Malloten (001)

02 april 2017

zaterdag 23 januari-2010
Die Al Gore wordt nog hartelijk bedankt. Dankzij hem krijgen volstrekte malloten nu de ruimte om met allerlei oplossingen aan te komen zetten voor het ho houden van de opwarming van onze aardkloot. Neem nou de Amerikaanse schrijver Keith Farnish. Die boert in zijn boek "Time’s Up" onder andere dat onze aardkloot gewoon te vol is en dat er gemaaid moet worden onder de wereldbevolking. Hoe doe je dat volgens Keith? Je maakt een einde aan onze industriële beschaving. Desnoods door sabotage, eco-terrorisme en meer van dat soort vrijetijdsbesteding. Je keelt de CO2 schijtende veestapel, je maakt steden met de grond gelijk, je blaast dammen op etcetera etcetera.
Denk je misschien dat Keith een lone nut is. Met nostalgische herinneringen aan oom Adolf. Forget it. Hij krijgt namelijk gelijk van dr. James Hansen, een alarmtoeter van de NASA op Gore-gebied, en John Holdren, de wetenschap-czar van Obama’s Witte Ziekenhuis. Holdren heeft al eerder een zogenaamd textboek gewrocht. Daar staat ondermeer in dat we toe moeten naar een planetair bestuur. En dat moet dan zorgen voor gedwongen abortussen en sterilisaties, met als bonus het toevoegen van wat gezellige stoffen in het drinkwater om de bevolkingsaanwas in toom te houden.
Je houd je hart vast voor dit soort maffe eikels. Vooral van die plannen met dat water krijg je een beving. Toch maar effe bellen met onze waterprins in Wassenaar cq. Bariloche. Of zou ie het al weten?

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017