Skip to main content

Malloten (003)

02 april 2017

donderdag 28 januari-2010
Hoe serieus moeten we die godvergeten malloten nemen die openlijk propageren dat er een zootje twee- en viervoeters moeten worden gekeeld om de aarde te redden? Heel serieus. Het vergiftigen van drinkwater is nog het subtielste idee om de klus te klaren. Een totale oorlog de grofste. Is zo’n oorlog denkbaar cq. wenselijk? Als we nog summiere berichten uit Davos mogen geloven wel.
Aan de vooravond van de jaarlijkse jamboree van huidige en toekomstige wereldleiders heeft Markus Reinhardt zelfmoord gepleegd. Of is gezelfmoord, dat kan ook. Als topbeveiliger van het World Economic Forum sinds 1984 zou hij namelijk in de aanloop van het gezellig samenzijn van dit jaar zijn gestuit op geheime plannen om het globale banksysteem om hals te helpen. En daarmee de deur open te zetten voor WO III. Met als inzet een wereldregering waarin in ieder geval een belangrijke plek zou worden vrijgemaakt voor dr. Klaus M. Schwab, de grondlegger van de WEF. Schwab komt in de files van de vroegere KGB en haar opvolger de FSB voor als de Czarmaker. Vergeten de Ruskies voor het gemak even dat Klaus ook czarina’s maakte, onder wie prinses Mabel Grisse Smit. Maar dit terzijde.
Vraag is of Markus Reinhardt inderdaad gezelfmoord is omdat ie per ongeluk iets teveel aan de weet is gekomen over de lugubere agenda van het WEF. We zullen dat waarschijnlijk nooit aan de weet komen. Want wij zijn maar armzalige boerenlullen, toekomstig dronesvoer of slachtoffers van enge beestjes in het water. Inwisselbaar als de WEF daar brood in ziet.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017