Skip to main content

Ons pad gaat af en toe niet over rozen. Maar dat is nog een zak pinda's vergeleken met het lot van collega's elders op deze aardkloot. Vermoord, gemarteld, getreiterd, berufsverbotet en meer van dat soort knusse gezelschapsspelletjes. Aardig voorbeeld in dit verband zijn de perikelen rond Jeffrey Silverman in Georgië (1). Subtieler is de behandeling van de Amerikaanse journalist Daniel Hopsicker, die op zijn site Mad Cow News de afgelopen jaren formidabele artikelen de cyberruimte in heeft gemieterd over de Amerikaanse secret state en de mafia, maar met name in de msm stelselmatig wordt doodgezwegen. Het gevoel dat zo'n behandeling bij je teweeg brengt kennen we uit eigen ervaring. Af en toe wellen vragen als “waar doen we het eigenlijk voor?” en “zullen we er het bijltje maar bij neer smakken?” als moerasgas naar boven (2). Maar dan stuit je weer op iets interessants of word je overmand door een golf van woede. En ga je door. Zo ook Silverman. Zo ook Hopsicker.
Die laatste duwde bijvoorbeeld een paar dagen geleden een lekker stuk de Bühne op over een van de Republikeinse presidentskandidaten: Jeb Bush. Oud-gouverneur van Florida die indertijd verantwoordelijk was voor een nummertje verkiezingsfraude om zijn mallotige broer George de post van directeur van het Witte Gekkenhuis te bezorgen. En er geen been in zag om vriendschap te sluiten met de zwaar naar coke riekende Mexicaanse familie Salinas (3). Is in de USSA geen beletsel om een gooi te doen naar het presidentschap. Haast in tegendeel. Want de Bushes zijn ooit stinkend rijk geworden door hun trading with the enemy (Adolf cs) en Jeb's pappa liet als opperhoofd van de CIA en later als Reagan's back-up zulke smerige sporen achter, dat ie voor een langdurige periode met een stukkie zeep en een overall in Sing Sing had moeten verdwijnen. Maar het liep anders. Hij werd CEO van de USSA.
Hoe staat het wat dat laatste betreft met de kansen van Jeb als van Donald Trump en Hillary in de nabije toekomst gemengd gehakt is gemaakt? Nou best goed eigenlijk. Tenzij hij met de bleke billen bloot moet over de kwestie die Hopsicker een paar dagen geleden opwierp. Jeb heeft namelijk altijd beweerd dat ie direct na het optreden van Osama's Flying Circus op Manhattan zich terugtrok op het Emergency Operations Center om te voorkomen dat het Circus ook in Florida de boel op stelten zou zetten. Want per saldo hadden Mo Atta en een paar andere Saudische artiesten in Jeb's staat leren vliegen. Bij Hoffmann Aviation van de met de CIA en de drugsmafia verbonden meloenair Wally Hilliard en diens Nederlandse zaakwaarnemer Rudi Dekkers. Weliswaar met toestelletjes uit de speelgoedklasse, wat hun kunststukjes op Manhattan uiterst onwaarschijnlijk maakt, maar daar gaat het hier niet om. Het gaat om de aanwezigheid van Jeb op dat emergency center. Hopsicker heeft namelijk twee getuigen opgedoken die beiden zeggen dat Jeb daar helemaal niet was. Hij zat volgens hullie in een C-130 van het Amerikaanse leger die alle files die door allerlei handhavers in Florida was verzameld over Atta cs. en een paar in Florida residerende Saudische contactpersonen had overgevlogen van Sarasota Airport naar Washington. Ten behoeve van de FBI. Later bleek dat die C-130 van zijn vliegroute was afgeweken en de lading had afgeleverd in MacLean, Virginia. Bij de CIA. Verder nog iets van vernomen? Are you fucking crazy? Staatsgeheim.
Kan je denken dat die twee getuigen tot de categorie UFO-believers behoorden. No way. De een was een buitengewoon gewaardeerde integere politiesergeant. De ander was een CIA-piloot die het personeel van de betrokken C-130 onder zijn hoede had tijdens de expeditie. En dus uit de eerste hand wist dat Jeb aan boord was. Oftewel het jachtseizoen is geopend. Hillary en haar e-mails. Jeb en zijn 9/11 files. Kan nog heel gezellig worden.

(1) Zie de serie Stropdassenleed.
(2) Met dank aan Godfried Bomans.
(3) Zie het artikel Mexicocaine met een Hollands sausje op de site van de Morgenster. 

 • Datum: .

Even in zijn achteruit. Naar 7 september 2015. We hadden het toen over de files die direct na 9/11 in Florida in een vliegtuig waren gemikt en door Jeb Bush hoogstpersoonlijk naar het hoofdkwartier van de CIA waren overgebracht. Files over de vliegkunstjes die Mo Atta en een paar van zijn makkers hadden geleerd op het schooltje van Wally Hilliard en Rudi Dekkers. Over hun memorabele tripje met een gokschuit. Over hun zuip- en sexgedrag. En over hun intrigerende bezoekjes aan een riante villa in Sarasota. Daar resideerde al zo'n zes jaar een Saudische familie die namens verrekt hoge jurken uit de zandbak poen rondstrooide bij in het putje vallende baardclubjes in de USSA en na 9/11 de hele boel onbeheerd achterliet om als de donder terug te keren naar Ryad.
Is die familie terug te vinden in de door Barack Houssein nog steeds niet vrijgegeven 28 pagina's van het onderzoekrapport dat in 2002 in elkaar werd geflanst door een parlementaire commissie? Heel goed mogelijk, want inmiddels is hier en daar al uitgelekt dat een flink aantal Saudische snoeshanen in dat rapport voorbijkomen. En als je die narigheid in het publieke domein dondert dan kon dat wel eens invloed hebben op de onderlinge relaties. Niet aan te bevelen, gezien de rotzooi die zich nu al in het midden-oosten voordoet.
Verder wordt gesuggereerd dat die 28 pagina's ook gegevens zouden bevatten over Israëlische links. Dan kom je al gauw terecht bij dat juichende groepje Mossadagenten ten tijde van de Flying Circusvoorstelling en de frappante afwezigheid op 9/11 van bijna alle Israëlische luitjes die normaliter de kantoorvloeren in de Twin Towers bevolkten. Onder wie twee werknemers van de Israëlische firma Odigo, die telefonisch gewaarschuwd werden om thuis te blijven. En Odigo was financieel verbonden met de Israëlische onderneming Comverse, die zich later weer lieerde met het eveneens van Israëlische huize zijnde Verizon. Alledrie informatieverzamelaars en ten behoeve van wie hoeven we hier niet uit te leggen.
Betekent dat misschien dat Israël een deel van de Flying Circusvoorstelling voor zijn rekening heeft genomen? In samenwerking met een stel neocons uit het tuintje van de Bush/Cheney junta. Kan. Of wisten de geheimsmurfen uit Tel Aviv, dat die voorstelling ophanden was en hielden zij uit eigenbelang hun wafel? Kan ook. Hoe dit ook zij, we zijn vandaag 14 jaar verder en de wereld ziet er sindsdien heel wat beroerder uit dan daarvoor. Mede dankzij de “war on terror”. Die 28 pagina's? Kon nog wel eens een tijdje duren. Stay tuned. 


 • Datum: .

Bij de naam Rossini denk je al gauw aan een barbier of een tournedos. Maar niet aan ene Mark Rossini. Een voormalig FBI-agent die zowel voor als na de voorstelling van het Flying Circus zwaar werd gepiepeld door de CIA. Had 9/11 voorkomen kunnen worden? Als je even rustig gaat zitten voor het volgende artikel heb je na consumptie de neiging om op zijn minst te twijfelen. Lees en staar dan een minuutje in de verte. Stay tuned.  

 • Datum: .

Je moet ergens beginnen. Kwootje dan maar. Komt ie:

We got the designs. And the first design meeting was in April of 2000. And construction began shortly thereafter, in 2002”.

Aan het woord is Larry Silverstein, de eigenaar van WTC7. Het gebouw naast de Twin Towers, dat op 9/11 2001 door brandjes in een prullenmand en een patatpan rechtstandig in elkaar donderde. Gelukkig had Larry tijdig gezorgd voor een adequate verzekering. Net als bij de Twin Towers, die hij een paar maanden voor de eenmalige show van Osama's Flying Circus had overgenomen. Wel lekker als je organisatorisch alles al voor mekaar hebt voordat een stelletje Saudische kloothommels je bezittingen vernielen. Stay tuned.

 • Datum: .

Kon wel eens heet worden. Dat bezoekje van president Barack O. naar het land van de koppensnellers op 21 april. En dan hebben we het niet alleen over de koperen ploert boven Ryadh, maar eigenlijk meer over de sfeer tijdens het diplomatieke gekonkel met topjurk Salman. Die is a priori al verziekt door de dumpoorlog die de Saudi's voeren tegen de fucking fracking shit die de Amerikanski's een plek willen geven op de wereldmarkt. Maar er is nog een heikel punt. Dat zijn die verrekte 28 pagina's uit het parlementaire onderzoek van 14 jaar geleden naar de achtergronden van 9/11, waarop de Nobelprijswinnaar ondanks een gerechtelijk bevel nog steeds is blijven zitten. Bang als ie is dat de nog redelijk goeie verhoudingen met de leiding van de zandbak ernstig worden ondergraven als de inhoud van die pagina's met details over de rol van de Saudi's bij het optreden van het Flying Circus door de wind worden meegenomen. En Salman zich dan genoodzaakt zal zien om ook even een poepie te laten wapperen over (nog) geheime Amerikaanse narigheid in het Midden-Oosten. Zonder assistentie van ICIJ. Niettemin zal het er eens toch van moeten komen. Liefst natuurlijk na Barack's tripje. Maar als het niet anders kan dan maar daarvoor. Vandaar dat de uitzending van het glazentietprogramma 60 Minutes van vandaag uiterst belangrijk kan worden. Daarin komen namelijk heren aan het woord die q.q. de inhoud van die 28 pagina's of gedeeltes ervan kennen. Ex-CIA hopman Porter Goss, ex-Congressman Bob Graham, ex-enquêtecommissieleden Bob Kerry, John Lehman en Tim Roemer, plus een handjevol beffen van families die compensatiepoen van de Saudi's eisen. Dat wordt vanavond om 7 uur (lokale tijd) bord op schoot met zijn allen. Ook in de Ovale Kamer. En wij?
Wij horen morgen de uitslag wel. Stay tuned.

 • Datum: .

Nou vooruit. Niet een volwassen zeperd. Maar die reportage van 60 Minutes over die 28 achtergehouden pagina's uit het 9/11 rapport was nou niet meteen een klapper van wat hebben we u daar. Talking heads met hun tongues in cheek. Maar ook dat kan fascinerend zijn. Nieuwsgierig? U vind ze dwars door de Viagra en andere rampen heen op dit plekje. Stay tuned.

 • Datum: .

Nog 2 dagen. Dan gaat Barack Hussein O. naar de zandbak. En zoals we al voorspelden wordt dat een heet uitje. Want inmiddels heeft hij toegezegd, dat ie over twee maanden zal beslissen wat er gaat gebeuren met de 28 A-4tjes uit het onderzoek naar de achtergronden van 9/11. Die zouden details bevatten over de rol van de Saudische topjurken bij dat drama. Met name wat de financiering van het Flying Circuspersoneel betreft. De jurken in kwestie hebben al gedreigd de dollar naar de kloten te zullen helpen als het Congres ze verantwoordelijk stelt voor de vliegshow op Manhattan. Dat wordt eind deze week dus een gezellig samenzijn in Ryadh.
Dat deze affaire weer helemaal op scherp staat is overigens voor een groot deel te danken aan de verklaringen van Zacarias Moussaoui, die begin februari van dit jaar hun entree maakten op het internet. Zacarias is niet een of andere Saudische zandhommel. Hij is een Fransman van Marokkaanse afkomst, die ooit zijn masters degree in international business aan de universiteit van de South Bank in Londen behaalde, een masters degree in internationale export business aan het Franse filiaal van het Britse Institute of Export en nog een degree in Commerce Technology. Ergo: het was niet om van je kameel te vallen, dat hij op grond daarvan in de jaren negentig de financiële topper van Al Qaida werd en de man die in de MENA-landen met de gleufbus rondging voor Osama bin Laden. Vooral in Saudi-Arabië.
Als er dus één was die de namen van de Saudische topsponsors kende was het Zacarias. Hij werd in augustus 2001 al in de kuif gepikt door Amerikaanse smurfen wegens een lullig visumakkefietje, maar ging levenslang de kerker in als “twintigste kaper”. Jarenlang wisten de Amerikaanse autoriteiten hem de bek te snoeren, maar oktober vorig jaar werd ie uiteindelijk toch uitgemolken over zijn rol als boekhouder van de inmiddels rechts ingehaalde organisatie van de circusdirecteur. En hij noemde namen. Komen er een paar: prins Waleed bin Talal al Saud (1), prins Turki Al Faisal al Saud, prins Bandar bin Sultan al Saud (2), prins Mohammed al Faisal al Saud, Yassin Abdullah al Kadi, Sharif Sedky, Mohammed al Hussein al Almoudi, Ibrahim bin Mahfouz en Khalid bin Mahfouz (3). En als u denkt dat deze heren na 9/11 gestopt zijn met het stiekem stieken van mohammedaanse circussen en cabaretiers dan moet u nodig naar de dokter. Nee, leuke jongens allemaal. Van wie een of meerderen vorig jaar mogelijk de hand hebben geschud van Koning Pils en minister Bilderbert Flapdrol. En wie weet, dat eind deze week nog eens dunnetjes overdoen met Barack Hussein en zijn gevolg. Waar een druppie olie al niet goed voor is. Stay tuned.

(1) Dikke gabber van Rupert Murdoch. Zie ook Kop eraf dd. 21 augustus 2014.
(2) Dikke gabber van George Dubbeyou Bush. Zie ook aflevering 7 van de serie “Deuss en de Ruskies dd. 13 april 2012.
(3) Zie voor hem het artikel Over De Bank, poeder en Al Queda uit Kleintje Muurkrant 362, dd. 23 november 2001.

 • Datum: .

Als je maar bang bent. Die koninklijke Saoedische jurken hoeven maar even te dreigen met het naar de kloten helpen van de dollar of in Washington is het code rood geblazen. Senator Lindsey Graham had een wetsvoorstel ingediend om de 28 geheim verklaarde pagina's van het parlementaire onderzoek naar 9/11 naar boven te krikken. Dat zou met name een flinke steun in de rug betekenen voor de families van de slachtoffers. Die zijn namelijk al een tijdje bezig om Saudi-Arabië voor de kadi te trekken in verband met de betrokkenheid van dat land bij de voorstelling van het Flying Circus op Manhattan. Wat doet Graham? Hij zet zijn eigen voorstel op de vluchtstrook. Om te voorkomen dat het vrijgeven van die 28 A-4tjes een zootje narigheid zou kunnen veroorzaken in de USSA en voor Amerikanski's in den vreemde. Wat overigens niet wil zeggen, dat daarmee de kooi hermetisch gesloten blijft. Inmiddels is er namelijk toch een beer los. En die beer heet “Document 17”. Een mini versie van de geheime 28 pagina's. Het gaat om een memo van twee FBI-agenten uit 2003 en heeft betrekking op een onderzoek naar de activiteiten van de Saoediër Ghassan al-Sharbi in de USSA in de periode voorafgaand aan de voorstelling. Ghassan zou vlieglessen hebben genoten in Arizona. Samen met twee gabbers die op 9/11 hun kunsten vertoonden.
Ghassan bleef om de een of andere reden aan de grond en vertrok naar Pakistan om zich over te geven aan het fabriceren van bommen. Je moet wat doen voor de kost. Ietsie later werd ie bij de kladden gegrepen en in een oranje overall gehesen in Guantanamo. Nou de smoking gun: nadat ie in Arizona zijn vliegcursus met succes had afgesloten ontving hij zijn Amerikaanse diploma in een envelop die was dichtgelikt op... de Saudische ambassade. Conclusio? Zegt u het maar. Stay tuned.

 • Datum: .

John Brennan heet ie. Hij is het huidige baasje van de CIA. En in die hoedanigheid heeft hij gisteren op de dag des Heren een flinke boer gelaten. Over de 28 pagina's van de 9/11 commissie die stand up comedian Barack Hussein in zijn binnenzak heeft zitten. Die pagina's zouden bevestigen wat iedereen eigenlijk al weet: de Saudi's sponsorden het optreden van het Flying Circus op Manhattan.
Met voorkennis cq. stiekeme assistentie van de Bush clan en zijn gappies in Tel Aviv. Al zal dat laatste zeer waarschijnlijk niet vermeld zijn. Wat hield Brennan's boer in? Lees dit en grijns van oor tot oor. En neem vervolgens een kleine hoeveelheid desinfecterende info tot u via dit artikel van de onvolprezen journalist Daniel Hopsicker. Gaat het weer een beetje? Goed zo. Zonnige dag nog. Stay tuned.

 • Datum: .

Hoe het er nu mee is? Met die 28 pagina's uit het ouwe rapport van de 9/11 Commissie? Met details over de Saudische betrokkenheid bij de voorstelling van het Flying Circus op Manhattan. Nou, niet zo best. De Senaat was unaniem: gooi ze op de keien. Momenteel kauwen de leden van het House op de taaie kwestie. En mochten die hetzelfde doen als de collega's van de Senaat dan kan Barack alsnog dwars gaan liggen. Want de aangekondigde repercussies uit de Saudische zandbak zijn niet gering. In wezen dreigen ze met een ruk het oosterse tapijt onder de petrodollar weg te trekken. Ook al omdat de Saudische economie door de oorlog met de Amerikaanse frackers en de daarmee samenhangende lage olieprijzen eruit ziet als een klapperboom zonder klapper. Als u benieuwd bent naar het antwoord op de vraag hoe die Amerikaanse-Saudische alliantie tot stand kwam in de jaren zeventig van de vorige eeuw, inclusief de geheime afspraken, kan u hier uw hart ophalen. Boeiend. Stay tuned.

 • Datum: .

Goh! Zelfs de msm beginnen nu warm te lopen. Voor die 28 pagina's uit het rapport van de Amerikaanse parlementaire enquête uit 2002 inzake de betrokkenheid van de Saudische regering bij de eenmalige voorstelling van het Flying Circus op Manhattan. Volgens sommige dagvodden zouden ze zeer binnenkort worden vrijgegeven. In hoeverre er in de tussentijd aan is gedokterd om de navelstreng tussen Ryadh en Washington intact te houden blijft uiteraard de vraag. Maar om te voorkomen dat u explodeert voor het moment supreme serveren wij hier alvast een voorafje, waarvan de samenstelling nog niet zo lang geleden zonder al teveel fanfare al op de kaart is gezet. Het zogenaamde document nummer 17 (1). En dat is best al smullen geblazen. Stay tuned.

(1) Te vinden in het artikel Those secret 28 pages on 9/11: read this before you read them.

 • Datum: .

Zware bevalling. Vederlichte baby. Weinig nieuws in die befaamde geheim gehouden 28 pagina's van de Amerikaanse parlementaire enquête over de Saudische betrokkenheid bij 9/11. In wezen wisten we alles al. Mocht u toch nog zelf even van uw Specsavers gebruik willen maken vindt u de hele zwik in dit artikel terug. Wat wist een woordvoerder van het Witte Gekkenhuis gisteravond te boeren? Dat de CIA tot de slotsom is gekomen, dat de oliejurken uit Ryadh en omgeving geen rol hebben gespeeld bij het optreden van Bin Laden's Flying Circus. Nog een kwootje toe. Komt ie:

Het bevestigt wat we al lange tijd dachten: Saudi Arabië is niet medeplichtig aan de aanslagen”.

Ongelooflijk. Nou ja, ongelooflijk. We hebben net gelijksoortig gelul rond haar van Clinton achter de rug. Die had wel degelijk staatsgeheimen op haar onbeveiligde privé pc gestald. Ze waren haar bezorgd door een postbode van de firma g-mail. Alleen daarom al had ze met een rotgang voor de kadi gesleurd moeten worden. Maar na een babbel met geile Billy en een welwillend knikje van FBI hoofdman James B. Come(d)y besloot advocaat-generaal Loretta Lynch Hellary's onvergeeflijke activiteiten af te doen met de term “slordig”. Vervolgen? Are you nuts? Die twee gevalletjes bij elkaar bevestigen overigens wat wij al lang dachten: inlichtingendiensten zijn vehikels die ten dienste staan van de 1 procent en zijn aanhang. Niks meer, niks minder.
Nog even in de nastoot. Zoals de aandachtige lezer al heeft opgepikt is een van de Saudi's die in de 22 pagina's een flinke beurt krijgt ene Omar al-Bayoumi. Iemand die bij ons op 13 april 2012 al eens in dezelfde context voorbijkwam in aflevering 7 van de reeks “Deuss en de Ruskies (1). Zij het, dat wij daaraan nog een extraatje toevoegden. Omar was namelijk lidmaat van de Mount Kenya Safari Club. Eind jaren vijftig opgericht door de Amerikaanse olieboer annex luxe stenenstapelaar annex casino eigenaar Ray Ryan, Hollywoodster Willam Holden en de Zwitserse financier Carl Hirschmann. Ryan koos in oktober 1977 onvrijwillig het luchtruim en keerde kort daarna samen met duizenden stukjes van zijn auto op aarde terug. Daarmee werd een oude rekening vereffend door mafioso Marshall Caifano, die bij het pokeren door Ryan werd gepiepeld voor 60.000 groene flappen en vervolgens door een valse verklaring van Ryan tijdelijk wat krap behuisd raakte.
Mount Kenya Safari Club zag er in die jaren een stuk ruimer en ook deftiger uit en verschafte onderdak aan lieden die op het oog van een hoger kaliber waren dan Caifano. In de beginnen hing er ouwe meuk rond als Winston Churchill, Lord Mountbatten, Bing Crosby, Bob Hope, John Wayne, Clark Gable en Walt Disney. Maar later kreeg de club een heel ander karakter. Toen Adnan Khashoggi in de jaren zeventig zijn entree maakte en de club de thuisbasis werd van topsmurfen, wapenhandelaren, diplomaten, louche bankers en aanverwante artikelen als prins Bernhard (rip), Henry Kissinger, Paul van den Boeynants (2), Ted Shackley (de latere gap van Johnny Deuss) en... onze Flying Circus sponsor Omar al-Bayoumi. Lees en huiver. Dit zal u niet terugvinden in de 28 pagina's over 9/11. Prettig weekend. Stay tuned.

(1) Voor het verband met Neerland's trots Johnny Deuss lees ook aflevering 8. Komt na 7.
(2) Zie het artikel Irangate aan de Maas, nog uit de papieren versie van Kleintje Muurkrant (nummer 325 van 25 september 1998) en ook terug te vinden in het archief van de Morgenster.

 • Datum: .

Zou het kunnen? Dat het plan voor het Flying Circus-optreden in Mount Kenya Safari Club van de tekentafel is gerold? Gezien de geschiedenis van de Club en de aanwezigheid van Saudische royals, hun geheimsmurf Omar al-Bayoumi en een varia aan bevriende westerse touwtjestrekkers op de ledenlijst van de Club is dat zeker mogelijk. Vooral als je bedenkt dat hun illustere voorgangers successievelijk betrokken waren bij historische listigheden als de Bay of Pigs-operatie en alles wat erop volgde, de moord op JFK, de Nugan Hand affaire, de Lockheed-affaire, de Iran Contra affaire en het schandaal rond de BCCI. Om eens een vaasje leeg te gooien. En zoals we in de vorige aflevering al even lieten doorschemeren: een donkerrood gevoel van gelukzaligheid overvalt ons als er een Nederlandse link te leggen valt. Zoals bij scrabble, maar dan anders. Roder. Die link bleek prins Bernhard te zijn, die graag bereid was om Agha Hassan Abedi, het baasje van de BCCI, in zijn Panda Club op te nemen. Ter bescherming van de wildstand. Verder deelde onze voormalige verzetsvierder en Abwehrspion zijn betrokkenheid bij de Lockheed-affaire onder andere met Adnan Khashoggi. De Jeffrey Epstein avant la lettre die in de eerste helft van de jaren zeventig het roer van de Mount Kenya Safari Club in handen nam. Samen overigens met ene Edward K. Moss. Een Amerikaanse p.r.-grootheid, die zich in de jaren zestig al had gemanifesteerd bij operaties die de met hetzelfde DNA uitgeruste CIA en de mafia op touw hadden gezet om Fidel Castro uit de weg te ruimen.
Deze Edward was getrouwd met Julia Cellini. De zuster van haar broers: Dino en Eddie. Mafiose gokbazen, die onder andere samen met bankier en Bernhard-gabber Tibor Rosenbaum een paar wasstraten beheerden voor toenmalige topper Meyer Lanksi. In diezelfde periode doken de gebroeders op in de roze buurt van Amsterdam in een gokproject dat was gesitueerd in het roze buurtterritorium van de legendarische Maurits de Vries aka Zwarte Joop. Ook al geen terra icognito voor de beschermheer van rhino's en andere toeleveranciers van obesitasjes en virielpoeder. Daarnaast maakten voornoemde topgokkers binnen deze context furore op allerlei Caraïbische eilandjes. Ondermeer via de firma Resorts International die in de jaren tachtig zou worden overgenomen door Donald Trump (1). Kortom, de Mount Kenya Safari Club huisvestte een mix van schorriemorrie, dat voor een deel zelfs stamde uit de categorie “Too big to jail”. Waren zij in staat om 9/11 te organiseren met wat voor doel dan ook? Nou, ze hadden in ieder geval de macht en de poen. Dus u mag het zeggen. Stay tuned.

(1) Zie “The Donald Connection” dd. 28 februari 2016.

 • Datum: .

Hij was net zo sober als een geheelonthouder in een woestijn. De zestiende herdenkingsdag van 9/11. Misschien nog wel soberder dan anders. Omdat tegen de muur van officieel nepnieuws in toch miljoenen gewone mensen zijn gaan geloven, dat de aanval op Manhattan en het Pentagon doorgestoken kaart was. Een Amerikaans-Saoedische operatie om zich een goeie reden te verschaffen om binnen het kader van de zogenaamde war on terror landen als Afghanistan, Irak, Libië en Syrië terug te brengen in de Middeleeuwen om ze vervolgens voor een prikkie leeg te halen. Een ordinaire koloniale oorlog in een modern jasje. Vandaar dat we alsnog dit voortreffelijke artikel daarover uw kant opschuiven. Over een affaire die tot nog toe deze eeuw heeft beheerst, maar dankzij het werk van de Amerikaanse begrafenisonderneming “White House” en haar filialen elders in de wereld zes voet onder is gebleven. Tot nog toe. Remember, remember, 11 September.

 • Datum: .