Skip to main content

Een legostukje van 9/11 (002)

09 december 2015

Even in zijn achteruit. Naar 7 september 2015. We hadden het toen over de files die direct na 9/11 in Florida in een vliegtuig waren gemikt en door Jeb Bush hoogstpersoonlijk naar het hoofdkwartier van de CIA waren overgebracht. Files over de vliegkunstjes die Mo Atta en een paar van zijn makkers hadden geleerd op het schooltje van Wally Hilliard en Rudi Dekkers. Over hun memorabele tripje met een gokschuit. Over hun zuip- en sexgedrag. En over hun intrigerende bezoekjes aan een riante villa in Sarasota. Daar resideerde al zo'n zes jaar een Saudische familie die namens verrekt hoge jurken uit de zandbak poen rondstrooide bij in het putje vallende baardclubjes in de USSA en na 9/11 de hele boel onbeheerd achterliet om als de donder terug te keren naar Ryad.
Is die familie terug te vinden in de door Barack Houssein nog steeds niet vrijgegeven 28 pagina's van het onderzoekrapport dat in 2002 in elkaar werd geflanst door een parlementaire commissie? Heel goed mogelijk, want inmiddels is hier en daar al uitgelekt dat een flink aantal Saudische snoeshanen in dat rapport voorbijkomen. En als je die narigheid in het publieke domein dondert dan kon dat wel eens invloed hebben op de onderlinge relaties. Niet aan te bevelen, gezien de rotzooi die zich nu al in het midden-oosten voordoet.
Verder wordt gesuggereerd dat die 28 pagina's ook gegevens zouden bevatten over Israëlische links. Dan kom je al gauw terecht bij dat juichende groepje Mossadagenten ten tijde van de Flying Circusvoorstelling en de frappante afwezigheid op 9/11 van bijna alle Israëlische luitjes die normaliter de kantoorvloeren in de Twin Towers bevolkten. Onder wie twee werknemers van de Israëlische firma Odigo, die telefonisch gewaarschuwd werden om thuis te blijven. En Odigo was financieel verbonden met de Israëlische onderneming Comverse, die zich later weer lieerde met het eveneens van Israëlische huize zijnde Verizon. Alledrie informatieverzamelaars en ten behoeve van wie hoeven we hier niet uit te leggen.
Betekent dat misschien dat Israël een deel van de Flying Circusvoorstelling voor zijn rekening heeft genomen? In samenwerking met een stel neocons uit het tuintje van de Bush/Cheney junta. Kan. Of wisten de geheimsmurfen uit Tel Aviv, dat die voorstelling ophanden was en hielden zij uit eigenbelang hun wafel? Kan ook. Hoe dit ook zij, we zijn vandaag 14 jaar verder en de wereld ziet er sindsdien heel wat beroerder uit dan daarvoor. Mede dankzij de “war on terror”. Die 28 pagina's? Kon nog wel eens een tijdje duren. Stay tuned. 


Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 december 2015
Een legostukje van 9/11