Skip to main content

Eng (001)

09 maart 2022

Door Jan Portein

Heel wat luitjes aan deze kant van de demarcatielijn schrokken zich vorige week een formidabele coïtus interruptus toen in Oekraine de N-kaart werd getrokken. Leden van de Sywert-clan stonden al in de startblokken om pro bono goedkope jodiumpillen te laten aanrukken mocht de nood aan de man, vrouw, trans of een andere buitenwijk komen. Vooral toen de kerncentrale in Zaporisja brandschade opliep bij de overname door Russische troepen. Maar die schade bleek kennelijk mee te vallen, want zelfs het Haagse vehikel van Bellingkat Eliot Higgins en Bellingpoes Marietje Schaake hoor je er niet meer over. En merkwaardigerwijs ook niet over een ander loerend gevaar voor de Europese volksgezondheid. Met name door het noeste werk van onze collega's Jeffrey Silverman en Dylyana Gaytandzhieva hebben wij in het verleden namelijk het nodige kunnen spuien over de bio-chemische proeflabjes voor het goochelen met interessante virusjes en ander broedsel, die de Amerikanski's in de loop der jaren hebben ingericht cq. gestiekt in allerlei landen grenzend aan Rusland en aan de vismarkt in Wuhan (1). Een van die landen is Oekraine en je moet er niet aan denken dat een van die labjes in Lviv, Charkov, Odessa en Kiev een bommetje door het dak krijgt. Brrrr. Gelukkig hebben wij Ernst Kuipers nog. Stay tuned.

(1)  Zie onder andere de series “Stropdassenleed” en “Van zoem naar knor”. En een bezoek in dit verband aan armswatch is ook zeer aan te bevelen.

Johan
Met dank aan toen nog State Senator BH Obama. Gooi maar eens "obama lugar biolabs" in een zoekmachine en een ieder gaat formuleren als Jan Portein. Jan, dank voor al je werk ik blijf genieten.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 maart 2022