Skip to main content

Raak? (011)

14 maart 2018

Echt iets voor Ronald. De koene tomatenridder die samen met vrouwe Nardy Dulcinea Cramm erop uittrok om de Italiaanse gokbazen in onze Caraïbische buitengewesten mores te leren (1). Komt ie Ronald. Op Malta hebben de autoriteiten de vergunningen voor online gokken van twee Italiaanse ondernemingen ingetrokken. Drie andere hebben uit eigen beweging het eiland vaarwel gezegd. Ze werden door Italiaanse en Maltese speursmurfen ervan verdacht als wasstraat te fungeren voor avontuurlijk verworven mafiapoen. De ingreep op het eiland van Ronald's sinistere ridderlijke collega's en Daphne Caruana Galizia zou zijn ondernomen naar aanleiding van een stofzuigeractie in Palermo en omstreken. Nou het mooie. Opletten Ronald. Een deel van die opgedoekte gokondernemingen opereren nu vanaf een ander eiland: Curacao. Zonder twijfel gewoon een vergunning gekregen. Meer details? Achter deze schuifdeur. Stay tuned (JP).

(1) Zie voor zijn daden eerdere afleveringen van deze serie. Vrouwe Cramm vindt u terug in een andere bewogen serie. Deze.

Eveline
Overigens ben ik eind 2016 al benaderd door het FIOD in verband met Staatsloterij en Intralot. Ik kan me nog goed heugen dat ze me vroegen wat ik van Van Steenis vond.

Tamsin van Steenis werkt nu voor het FIOD en ze heeft een leuke prijs gewonnen met haar scriptie over de Kansspelautoriteit.

Ik vraag me af of ze wellicht familie is van Frans.
https://twitter.com/Ksa_Nederland/status/973223324544364545

Gezien de immense corruptie in die keten, zou het me geheel niet verbazen.Eveline
"Ook bevestigt hij dat de commissie een reference letter over Intralot van de Staatsloterij heeft ontvangen."

http://www.knipselkrant-curacao.com/amigoe-automatisering-wega-di-number-korsou-begin-tweede-helft-2016-gereed/

Die zijn dan flink opgelicht door de corrupte Staatsloterij-keten.

Litigation Investments beweert nu overigens informatie te hebben gekregen van 'Interlot' m.b.t. de 'bijzondere Trekking'.
(https://www.litigation-investments.com/Openbare-claimzaken/NL-Staatsloterij/3-Gedupeerde-deelnemers-Nederlandse-Staatsloterij-en-4-miljard-euro-bewijsbare-schadeomvang/)

en het Ministerie van Financien beweerde richting mij recent het volgende over Staatsloterij: "aangelegenheden waarbij het ministerie geen enkele betrokkenheid heeft".

De corruptie woekert ook iets dichter bij huis, gewoon in de keten van Staatsloterij.
Eveline
Intralot heeft ook een vergunning gekregen op Curacao, voor de Wega di Number Kòrsou.

"Uit een vertrouwelijk rapport van accountant PricewaterhouseCoopers uit 2011 bleek dat het Griekse bedrijf Intralot, dat de systemen van de Staatsloterij beheert, op de vingers is getikt omdat de beveiliging op cruciale punten niet op orde was. Oud-medewerkers van Intralot stelden tegenover de Volkskrant bovendien dat het door een beveiligingslek mogelijk is de uitslag van de loterij te manipuleren. Volgens de Staatsloterij blijkt geen fraude of pogingen daartoe.

De Staatsloterij ging desondanks met Intralot in gesprek over aanvullende aanbevelingen om haar ‘zorgplicht’ en controles nog verder uit te breiden. Volgens de directeur van FWNK wordt momenteel onderzocht of de berichten van fraude kloppen.

“In deze wereld is het gebruikelijk dat er berichten de wereld in worden gestuurd om de tegenpartij te benadelen.”
Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 maart 2018