Skip to main content

Hacken, hackte, gehackt (006)

29 juli 2017

Het ziet er somber uit. Voor Imran Awan. De maandag op Dulles Airport naar binnen getrokken Paki, die samen met zijn twee broers, Abid en Jamal, jarenlang de IT had verzorgd van het Democratisch zenuwcentrum onder leiding van Debbie Wasserman-Schultz en de regelmatig in een rokerig achterkamertje met geheimsmurfen klaverjassende House Permanent Select Committee on Intelligence (1). Sinds zijn arrestatie is er een flinke lawine info over Imran de publiciteit ingerold.
Zo bleek dat zijn twee broers al de benen hadden genomen, dat zijn vrouwtje was gepraaid op een tripje via Quatar naar Pakistan met 12.000 dollar op zak en dat ie zelf vlak voordat ie werd geclipt 283.000 dollar naar zijn thuisland had overgemaakt. Zal Ali al-Attar erg leuk hebben gevonden. Die aan het begin van deze eeuw uit Irak naar de USSA gevluchte dokter had het Paki-trio namelijk in 2009 een tonnetje licht bevlekte dollars geleend. Die werden ijverig door een wasstraat getrokken en vervolgens gebruikt om de firma “Cars International A” aka CIA op te tuigen. Leverde aardig wat revenuën op. Vooral omdat noch Ali noch de dealers hun poen kregen. Dat kwam dealer Rao Abbas uit Florida op een kwaad moment de strot uit en hij dreigde de Pakistaanse Kwik, Kwak en Kwek voor de kadi te sleuren. Die move werd voorkomen door een maandelijkse cheque van Democratisch Congresslid Theodore Deutch. That's what friends are for nietwaar.
Bij al die drukke werkzaamheden wil je aan het eind van de dag ook wel even relaxen. De een kijkt naar foebele, de ander naar lach-of-ik-schietshows en weer een ander naar dubieuze beelden van koters. Imran bleek tot de laatste categorie te horen. Niet zo totaal maf als fluitexibitionist Anthony Weiner, maar toch (2). Uiteraard brak bij dat nieuws een Larsen C aan suggestieve verhalen los. Pizzagate (3) werd weer geopend en er werd een verband gesuggereerd tussen de activiteiten van Imran en de dood van Seth Rich (4). Met name het gegeven, dat Seth in de uren voor zijn ruwe heengaan een party bezocht van IT-ers van wie de identiteit met alle middelen wordt afgeschermd heeft het wantrouwen van speurneuzen gewekt.
Inmiddels loopt Imran met een enkelband rond en heeft ie hulp gekregen van een gerenommeerde bef: Chris Gowen. In Bill Clinton's ovale periode een juridisch adviseur in het Witte Gekkenhuis en bij Bill's uitjes naar het buitenland. En in 2008 nog actief als topdog in het team dat Hillary het presidentschap moest bezorgen. Chris heeft alle shit die over zijn nieuwe cliënt de afgelopen week al gerangschikt onder “Islamaphobie”. Bij gebrek aan Russen in de buurt. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 5 van deze serie dd. 26 juli 2017.
(2) Zie voor Anthony en zijn fluit de serie “Hill goes to hell”.
(3) Voor deze ranzig smakende story kunt u er vrolijk op los goegelen.
(4) Zie voor Seth en zijn gewelddadige door de serie “Hill goes to hell”.

Jacques de Leon
http://www.nationalreview.com/article/449983/debbie-wasserman-schultz-pakistani-computer-guys-bank-fraud
jan-47
Ene George Webb onderzoekt de awan broeders al 286 dagen
https://www.youtube.com/channel/UCrQ-wHKVi0JDWjQGcuoYnew

Ab
De broer van Debbie Wasserman gaat het onderzoek leiden naar de broertjes, knettergek zijn ze.
https://squawker.org/all/steven-wasserman-brother-of-debbie-wasserman-schultz-to-oversee-awan-family-investigation/

Klik hier om uw reactie toe te voegen
29 juli 2017
Hacken, hackte, gehackt