Skip to main content

Octopussy (512)

woensdag 12 februari-2014
Het zal toch niet zo wezen? Kregen we daar een mailtje van een gerenommeerd service en support bedrijf op het gebied van computers met de vraag of wij wisten waar Marthin Henken uithing. Het stromannetje van laaienlichter Robbie van de Rhee bij Powernoc. Een smartgridonderneming die vorig jaar in deze serie grondig werd gewassen en geschoren. Kwootje: “Powernoc zat tot voor kort aan de Torenlaan 36 in Laren maar is met de noorderzon vertrokken. Rest nog wel een postbusje 411 te 1251 AK Laren”.
Nou hadden wij vorige week al een mailtje ontvangen dat er ook niet om loog. Ging over Robbie. Kwootje: “Sinds een maand of zes is ie bezig met het energie management bedrijf X te Amsterdam. Na de flop bij M. HENKEN en een nieuw onderzoek ingesteld door de financiële recherche is hij momenteel onder de naam M.v.d.G. investeerders aan het ompraten”.
Het lijkt er dus inderdaad op, dat ook dit avontuur van Marthin in de knop is gebroken. Zo zit je in het gevolg van damesfietser Rutte en haar van Schultz bij een energieke trip naar Houston en zo zit je stroomloos in Laren (1). En Robbie van de Rhee? Hij ploegde voort. Justitie kan een dikke krijgen. Stay tuned.

(1) Voor die imposante trip zie aflevering 502 dd. 17 augustus 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen