Skip to main content

Zing met ons mee:

Tien december tien december, ja dat is een blijde dag.
Dat arm en rijk en oud en jong weer vrolijk wezen mag.
Tien december is de dag die vier je levenslang nog mee.
Want Nobel strooit met prijzen en dan roepen we hoezee
”.

Een van die prijzen is voor een persoon of een instelling die zoveel voor het behoud van de witte duif heeft gedaan dat hij, zij of het daarvoor op tien december een vetleren medallie, een diploma voor goed gedrag en een kleine meloen euro in de gleuf krijgt geduwd. Van sommige prijswinnaars krijg je pijn in je lijf (Obama, de EU). Maar we weten allemaal dat het in de meeste gevallen om een polletieke reclamestunt gaat. Zo ook dit jaar. Paus Frans de Eerste, sluiswachter Angela Merkel, atoomdealers John Heinz Kerry en Javad Zarif, een Congolese gynaecoloog, een Eritrese priester, een Japanse Boeddhist en lekkagespecialist Edward Snowden staan op het officieuze lijstje. Die laatste is naar wij aannemen aan het gezelschap toegevoegd om de humor er een beetje in te houden. Overigens kan iedereen daar nog een kandidaat onder plakken. Naar verluidt wordt er bijvoorbeeld in de nabijheid van het Witte Gekkenhuis hard gewerkt aan de kandidatuur van de Witte Helmen aka Syria Civil Defense. Een organisatie die volgens de door Sjors Sores en consorten gestiekte speenstream media reddend werk in Syrië verricht zonder aanziens des persoons. Of je nou slachtoffer bent van Adolf Assad, Nusrabaarden, Putinbommen, PKKogels, Pentagonia's, NATOnalen of Allah mag verder weten van wie of wat, de Witte Helmen staan paraat. Heeft u nog nooit van die jongens gehoord? Nou dan bent u zeker in Lloret de Mar geweest, want die witte ridders hebben kortgeleden nog flink aan de weg getimmerd. Ze hadden een klein gewond jongetje op de kop getikt in een vrijwel zeker door Adolf gestileerde puinhoop, op een oranje (!) stoel gezet en voor de eeuwigheid vastgelegd. Een selfie kon helaas niet. Het was overigens niet het eerste jongetje dat voor wereldwijde commotie zorgde, maar laten we dat maar als toeval beschouwen. Waar jongetjes al niet goed voor zijn tegenswoordig.
Hoe geweldig onpartijdig die Witte Helmen zijn kwam onlangs nog aan het licht in dit op 29 april jl op youtube gepletterde filmpje (1). En er waren meer ongelovigen. Zelfs bij de FBI. Tien dagen voor de publicatie van dat filmpje arriveerde de hopman van de helmen, Raed Saleh, op Dallas Airport. Hij was door Interaction (een vergaarbak van globalistische hulpNGO's) en USAID (de hulpcover van de CIA) uitgenodigd om tijdens een vette gala op het schild te worden geheven en een bonus te ontvangen. @#$#%&@!! Waarschijnlijk door een administratieve blunder werd Saleh bij de vliegveldpoortjes door FBI-smurfen vriendelijk verzocht om meteen weer op te sodemieteren. Hij stond namelijk op een internationale no-flylist. Leuk zo'n gala zonder feestvarken. Dat schild liep Raed dus mis, de poen kreeg ie later alsnog in Turkije.
Merkwaardig detail bij deze les in klungelen: op 26 juni 2015 was de onafhankelijke hopman nog in New York om ten overstaan van de VN Veiligheidsraad een fel prevelement te houden tegen de oorlogspraktijken van Adolf Assad. Mogen we het een zootje noemen? Dat mogen we. Stay tuned.

(1) https://www.youtube.com/watch?v=5k6hSS6xBTw

  • Datum: .

Nog even over dat gewonde kereltje in Aleppo. Die door de “Witte Helmen” onder het puin vandaan werd gehaald, in een oranje stoel werd gedrukt en vervolgens werd gefotografeerd om de wereld te laten zien wat Adolf Assad en Vald Putin allemaal uitrichten. Nou zal u ons niet horen roepen dat die twee heren ikonen van een schone oorlog zijn, maar we worden wel misselijk van al die waaireclame via de glazen tiet en de rest van de speenstreammedia. Vooral als je weet, dat de fotograaf in kwestie, ene Mahmoud Rslan, zichzelf in het recente verleden ernstig heeft bezwadderd met een selfie waarop hij breed lachend staat afgebeeld met Mad Max-achtige leden van de Mohammedaanse eiliegroep Harakat Nour al-Din al-Zenki. Een groep die zich in juli dit jaar nog wereldfaam verwierf met de publicatie van een video waarop de onthoofding van een 12-jarig Palestijns jongetje te zien was.
Op zijn knuistjes getikt reageerde Mahmoud ondermeer met deze volzin: “I strongly hope that you understand the complexities of living and working in a war zone and hope you don't let this one photo distract from the story of the daily massacres of the Assad and Russian forces on civilians everyday”. Yeah. Right. Mahmoud maakt in ieder geval duidelijk aan welke kant hij staat. Aan de kant van de “rebellen”, Al Nusra, Harakat Nour, Ahrar al-Sham, IS (stiekem) en meer van dit soort uiterst beschaafde lentebodes.
Waar de Witte Helmen staan hebben we in aflevering 1 al aangestipt. Meer daarover vind u in dit artikel. Ook erg gezellig: de Nederlandse regering liet vorig jaar december weten in 2015 een bedragje van 20 meloen Pond te hebben geschoven voor civiele hulp aan de Syrische bevolking. Die hulp was deels bestemd voor het trainen en equippen van “civil defense teams to carry out fire fighting and search and rescue”. En wat liet “Flappie” Koenders ons in april van dit jaar weten? Dat ie 4 meloen euro uittrekt voor de Witte Helmen. Een organisatie die wordt geleid door James Le Mesurier. Een voormalige Britse militair, die ooit in Noord-Ierland en Kosovo namens Queen en vaderland gevochten heeft tot alles was tot wat het zijn moest. Tel uit je winst. Stay tuned.

  • Datum: .

Flappie Koenders moet een tevreden mens zijn. Mede dankzij de 4 meloen euro die zijn minnesterie heeft gestiekt aan de Al Nusra-hulporganisatie Witte Helmen, hebben die terroristische redders in Syrische nood nu een Oscar gescoord in Hollyweed (1). De beste documentaire. Misschien krijgt Flap ook nog bedankie uit Langley. Want het jaarlijkse spektakel rond die beeldjes van twijfelachtig goud wordt sinds het op gang helpen van de operatie Mockingbird in de jaren vijftig van de vorige eeuw stiekempjes geregisseerd door de CIA. Ter meerdere glorie van de Amerikaanse wormen, naarden en way of life, die wij bijvoorbeeld zo goed hebben leren kennen in Vietnam, Irak en nu in Syrië. Zonder twijfel zullen wij hier achter de pier binnenkort ook kunnen kennismaken met het meesterwerkje uit de wereld van manipulatie en bedrog. U bent gewaarschuwd. En voordat anderen dat zullen suggereren: nee, we staan niet in contact met Moskou. Stay tuned.

(1 ) Zie ook onze eerdere berichtgeving over de Syrische kalkpotten uit augustus vorig jaar.

  • Datum: .

Heppu dit gezien? 27 Witte Helmen krijgen in Nederland een veilig plekkie. Dat lijkt ons een beetje te vloeken met het eerdere besluit van Stef B & B en de gap van Jort Bretels om de witte organisatie van de Britse spierballenroller James LeMesurier zelf geen poen meer te sturen. Omdat die club vol zat met foute baardaanhangers. Analyze this: stel dat een Hollandse baardstrijder terugkomt naar Nederland en hij zit in hetzelfde vliegtuig als die 27 Syrische mede-clubleden dan ontstaat bij de aankomstgate op Schiphol een uiterst lullige situatie. Die Hollander krijgt een rol prikkeldraad en wordt afgevoerd, terwijl de 27 humanitaire vrijheidsstrijders worden verrast met een bos bloemen van Stef en voor zover mogelijk met een tijdelijk pittoresk onderkomen in Enkhuizen. Krom. Heul krom. Vooral na het lezen van eerdere afleveringen van deze serie en de grimmige reeks “Weg met Adolf”. Kleintje Muurkrant? Onmisbaar. Stay tuned (JP)

  • Datum: .