Skip to main content

De vorige keer is het misgegaan. Dat wordt nog steeds bediscussieerd (zie bijvoorbeeld TIK of Mark Felton op YouTube: "we hadden best kunnen winnen") en vooral de vraag wie er verantwoordelijk was voor de mislukking. Een militaire nederlaag.
Zonder Hitler ('de korporaal') was het een succes geweest en graasden Nederlandse koeien nu al decennia op Oekraïense akkers in het kader van de 'Oosthulp'.
Sinds 1941 niet meer zo actueel geweest. Een nieuwe kans voor onze boeren in de verdrukking.
Zeker is dat van fouten (door wie ze ook gemaakt zijn; Hitler of zijn generaals) geleerd moet worden om herhaling te voorkomen.
Dat onze troepen toen (denk met name aan onze jongens in het Generaal Seyfferd SS-vrijwilligersbataljon) niet de juiste winterkleding uitgereikt kregen is een belangrijk detail.
Dat mag dit jaar niet gebeuren.
Misschien kunnen onze vrouwtjes (m/v) alvast beginnen met breien. Als de Rus in februari Oekraine binnenvalt is het daar namelijk bitter koud. Denk aan omstandigheden als tijdens de Elfstedentocht versie 1942, toen Siberische waarden werden gemeten. De zegeningen van de opwarming van de aarde zijn daar, net als die van Navo en EU, nog niet neergedaald. Daar is het nog echt vadertje winter.
Onze professionals nu, mannen als Marcel Kroon en Ton Karremans, gehard in de strijd in Sbrenica en Tarin Kowt, zullen niet afhankelijk zijn van opgestuurde bontjes als in 1943.
Dat het toen zo faliekant mis kon gaan, aan de poorten van Moskou, moet ons voorzichtig stemmen maar ook vastbesloten: deze keer mag het niet misgegaan. De Rus bedreigt immers ons allen.
In de ogen van onze media staat het Oekraïense volk eensgezind klaar om de Russen te weerstaan en de opstandige republieken en de Krim 'te bevrijden van Russische bezetting'.
In de praktijk zal dat blijken mee te vallen.
Het is een ongelofelijke corrupte puinzooi in Oekraïne en de mensen hebben wel iets anders aan hun hoofd. (WK)

  • Datum: .

'Morgen gebeurt het': 16 februari.
De VS-veiligheidsdiensten zijn erin geslaagd om de exacte datum aan de Rus te ontfutselen waarop hij Oekraïne zal binnenvallen: Morgen. Woensdag 16 februari 2022.
Hoe laat precies is alleen nog de vraag.
Eerder werd nog gesteld dat Poetin zou wachten tot het einde van de Olympische Winterspelen om Xi niet voor het hoofd te stoten.
Het grappige (maarnietheus) is dat het een antwoord van de Amerikaanse veiligheidsdiensten betreft op een vraag van Kiev: 'Als jullie zo zeker weten wanneer we worden aangevallen in februari, wanneer dan precies?'
Daarop kwamen ze met morgen.
Dit antwoord impliceert dat Washington een spion hoog in het Kremlin heeft.
Als de Amerikanen zeggen dat het oorlog wordt wordt het oorlog. Of we willen of niet.
Het moment is belangrijk. Oorlog om binnenlandse onrust te onderdrukken volgens oud en beproefd recept.
Want Biden heeft thuis, net als wij in Europa maar dan heviger, te maken met een opstand tegen de vaccinatieplicht, overgeslagen uit Canada.
En over een paar maanden de tussentijdse verkiezingen waarin hij de meerderheid in het Congres kwijtraakt en 'lame duck' zal worden.
Een oorlog als afleidingsmanoeuvre.
Want de corona maatregelen, bedoeld om de mensen tegen elkaar op te zetten en eronder te houden, hebben een tegengesteld effect gehad: de macht is in grote problemen geraakt.
Daarom oorlog.
Macron (volgende maand presidentsverkiezingen) en Scholz (de Duitsers willen als enigen in Europa om begrijpelijke redenen niet opnieuw oorlog met Rusland) reizen als handelsreizigers de hotspots af. Ze willen niet. Maar ja, wat moeten ze. Europa is sinds 1945 bezet door de VS.
De buitenlandse politiek van de VS sinds 1945 is te verhinderen dat Duitsland en Rusland (elkaars belangrijkste handelspartners) elkaar vinden. Dat de verbindingen tussen Rusland en Europa verbroken worden.
De VS moeten met hun schaliegas de belangrijkste leverancier van energie in Europa worden.
De sancties staan klaar. De Navo troepen en vliegtuigen zijn naar het front overgebracht. Engelsen, Nederlanders, Spanjaarden en onze Scandinavische navo-broeders, het meest enthousiast voor krijg.
Geen, Duitsers, Hongaren of Kroaten.
De Oekrainers morren nog wat. Ze lijken wat minder warm te lopen voor oorlog gek genoeg. Terwijl we het toch allemaal voor hen doen.
Nu moet de Rus alleen nog aanvallen. (WK)

  • Datum: .

Hoeveel dagen all out war in Oekraïne? Sinds de 24e februari.
316 burgerdoden meldt fox 7 maart.
In de VS verkeersdoden op een druk feestweekend.

Irak 1 miljoen.
Afghanistan 400.000.
Met hulp van onze jongens on the grond (Marcel Koops) én in de lucht.
En GroenLinks. Jolande SAP. Justin Klaver deed toen de jeugd.
Jemen 350.000.
Libië...
Etc etc.
All over the world.

Wij beginnen net klaar te komen met Indonesië; hoeveel doden.
In geen land van Europa werd zo'n groot gedeelte van de joden weggehaald.
Door de Nederlandse politie. Die 'op haar post moest blijven', zo was door de regering in Londen verordonneerd. De nazi's hoefden niets te doen.
Net zoals de Amerikanen (hun wettige opvolgers kwa moorden) niets hoeven te doen om ons nu naar hun poppen te laten dansen.
En ons land leverde in 40-45 voor de nazi's (samen met Denemarken dat net als wij nu ook weer klaarstaat) percentueel het grootste aantal SS-vrijwilligers voor de strijd tegen de Rus. 'Het Joodsche-Bolsjewisme'.
Er is niet veel veranderd zou je zeggen.
Jawel. Ze hebben kernwapens. 80 op de vliegbasis Volkel. 120 aan de andere kant in België.
Boem. Weg.
(WK)

  • Datum: .