Skip to main content

zondag 12 oktober-2014
Heeft premier Rutte de strijd tegen de ISIS-baarden vergeleken met ons verzet tegen de Nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kwootje:

“Het vechten tegen organisaties en mensen die zich bedienen van de meest vreselijke wreedheden om hun doelen te bereiken. Of het nou de Tweede Wereldoorlog is en de strijd die Nederland, de geallieerden en de Nederlandse verzetshelden hebben gevoerd, in de kern draait het om dezelfde zaak: het gevecht voor het behoud van onze waarden en van onze samenleving, waar man en vrouw, homo en hetero, ongeacht welk geloof je hebt, iedereen gelijk is voor de wet en iedereen een bijdrage aan het land kan leveren en het nooit zo kan zijn dat geweld en de meest verschrikkelijke vormen van geweldadigheid dat kunnen bestrijden”.

Die moet van zijn fiets gelazerd zijn. Allereerst zal hij met de “geallieerden” niet meteen Stalin voor ogen hebben gehad. En wij mogen met enige zekerheid aannemen dat hij eigenlijk geen ene reet afweet van wat de andere geallieerden ons allemaal geflikt hebben in de jaren 40 – 45. Met name bij de ruiming van een aanzienlijk deel van de “Nederlandse verzetshelden”. Hand in hand met de moffen en in een later stadium met de in Londen verblijvende Nederlandse verzetsleiders (1). En wat onze “waarden” verder inhielden hebben we kort na de oorlog nog even laten zien in “ons” Indië. Trouwens, we hoeven wat dat betreft niet eens zover terug te gaan. Want Bilder-Marruk en zijn kliek steunen momenteel met volle overtuiging het regime in Kiev, dat dankzij een regelrechte coup van (neo)-nazi's en enge nationalisten in het zadel is geholpen. Over gotspe gesproken. En als je het daarna ook nog presteert om aan Bilder-Hermann von Rompuy (volgens Nigel Farage een natte dweil met het imago van een kantoorklerk), de schoothond van kindervriend Bilder-Etienne Davignon, een ridderlijk grootkruis in de orde van Oranje Nassau om zijn schriele nek te hangen, solliciteer je wat ons betreft nadrukkelijk naar de titel Oetlul van het jaar. Stay tuned.

(1) Zie bijvoorbeeld de serie “Naar de kloten” op onze Followup-site en het eerste deel van de serie “Het schaduwcommando van de Prins” op de site van onze " Morgenster".

  • Datum: .

dinsdag 14 oktober-2014
tracteerde Ronald van Raak de Haagse landdag op een motie. Op 30 september. Ronald wilde dat minister Plasterk de mafia op Sint Maarten en Curacao te lijf ging. En heel moeilijk was dat niet volgens de SP-coryfee. Je had er alleen maar de money voor te followen (1). Zwarte money uit het ondeugende segment van de wereldeconomie, die in de beide oranje bananenrepublieken door de wastunnel worden geloodst.
De motie verwierf brede steun en binnenkort stuurt onze kleine platwurmfluisteraar dan ook een ferm detachement geheimsmurfen en cijfernerds westwaarts. Niet alleen om de mafia eens gezellig voor de ballen te schoppen, maar ook en vooral om eens flink te swifferen binnen de zwaar gecorrumpeerde bestuurderskaste.
Brengt ons terug naar de derde aflevering van de serie “Licht in de Deussternis” die op 5 oktober 2009 bij ons het licht zag. Daarin memoreerden wij een uitspraak van de toen nog als staatssecretaris van Financiën door het leven hobbelende Jan Kees de Jager. Die liet aan god en vaderland weten, dat een toef deftige Nederlandse familjes een bedrag van rond de 15 miljard euro had ondergebracht in schimmige buitenlandse trusts. Dat was naar boven gepompt bij het onderzoek naar het wel en wee van good old Johnny Deuss, die ondermeer op Curacao kwalijk riekende meloenen van kleur liet verschieten. En blijkbaar ook in touw was ten behoeve van voornoemde deftige families. Gek genoeg (hoewel) hebben wij daarover later geen ene moer meer gehoord. Maar we hebben het hier ook wel over de crème de la crème van de Nederlandse samenleving en niet over de mafia (hoewel). Dus mochten ze per ongeluk in de schijnwerpers van Plasterk's geheimschrijvers terechtkomen, dan hebben ze opnieuw niks te vrezen. Corruptie? Dat heet in die kringen anders.

(1) Zie hier in extenso de gespierde babbel van Van Raak.

  • Datum: .

donderdag 16 oktober-2014
Ontstond er een clash. Tussen een meneer Does en meneer Elias. Volgens meneer Does zou meneer Elias hem met de dood hebben bedreigd. Volgens meneer Elias was dat niet waar. En trok meneer Does voor de kadi. Als uw kwabben die clash niet stante pede kunnen ophoesten en een P300 (speciale brainwave) uitblijft kan u altijd nog dit stukkie uit De Telegrof doorploegen. Het gekrakeel liep uiteindelijk leeg als een ballon in zijn nadagen, maar met name het imago van de Curacaose trustbaas Greg Elias zal er geen frisser aanzien van gekregen hebben. Vooral ook omdat de toen nog in vol kattebakformaat verschijnende Telegrof niet vergat te vermelden, dat diens outfit vorig jaar nog licht was omgeschoffeld door een stel snuffelsmurfen. Op zoek naar een geheim stroompje bucks dat uiteindelijk terecht zou zijn gekomen in de poendelta van ex-SNS-directeur Groenhof aka Buck (kan geen toeval zijn).
Jammer nou weer dat de polsstok van de betrokken Telegrof-historicus niet wat langer was. Zo verwijzen wij bijvoorbeeld met gepaste bescheidenheid naar een uitlating van de burgemeester van Boulevard, wiens ex-partner binnenkort te zien zal zijn in het nieuwe BNN-programma “Love at first kiss”. Volgens de Boulevardbobo zijn Greg en Willem Alexander dikke maatjes. Zo dik zelfs dat W.A. in Greg's villa logeert als ie Curacao aandoet (1).
En we hebben nog meer leuke dingen over Greg's verleden in de aanbieding. Featuring avontuurlijke ondernemers als Robert-Jan Doorn, Joost Taverne en Dicky Peschar (2). En wat dacht u van ex-tenniskeizerin Steffi Graf en haar pappie? Of het gerucht dat onze Greg betrokken was bij de smokkel van nucleair materiaal en zijn contact met Russia-basher Dirk de Groot? En niet te vergeten de door de Mossad gezelfmoorde Britse mediakanjer Robert Maxwell? En... weet u wat, als u toch nieuwsgierig bent geworden hark dan nog eens op een stil moment op uw gemakkie de artikelen “De achterzijde van het beursschandaal” en “Neerland's stille kracht” door op de site van De Morgenster. Have fun.

(1) Zie “De prins en de villa” dd. 4 november 2010
(2) Zie aflevering 10 van “Joepie de poepie” dd. 1 mei 2007

  • Datum: .