Skip to main content

Toen we even weg waren... (003)

08 april 2017

donderdag 16 oktober-2014
Ontstond er een clash. Tussen een meneer Does en meneer Elias. Volgens meneer Does zou meneer Elias hem met de dood hebben bedreigd. Volgens meneer Elias was dat niet waar. En trok meneer Does voor de kadi. Als uw kwabben die clash niet stante pede kunnen ophoesten en een P300 (speciale brainwave) uitblijft kan u altijd nog dit stukkie uit De Telegrof doorploegen. Het gekrakeel liep uiteindelijk leeg als een ballon in zijn nadagen, maar met name het imago van de Curacaose trustbaas Greg Elias zal er geen frisser aanzien van gekregen hebben. Vooral ook omdat de toen nog in vol kattebakformaat verschijnende Telegrof niet vergat te vermelden, dat diens outfit vorig jaar nog licht was omgeschoffeld door een stel snuffelsmurfen. Op zoek naar een geheim stroompje bucks dat uiteindelijk terecht zou zijn gekomen in de poendelta van ex-SNS-directeur Groenhof aka Buck (kan geen toeval zijn).
Jammer nou weer dat de polsstok van de betrokken Telegrof-historicus niet wat langer was. Zo verwijzen wij bijvoorbeeld met gepaste bescheidenheid naar een uitlating van de burgemeester van Boulevard, wiens ex-partner binnenkort te zien zal zijn in het nieuwe BNN-programma “Love at first kiss”. Volgens de Boulevardbobo zijn Greg en Willem Alexander dikke maatjes. Zo dik zelfs dat W.A. in Greg's villa logeert als ie Curacao aandoet (1).
En we hebben nog meer leuke dingen over Greg's verleden in de aanbieding. Featuring avontuurlijke ondernemers als Robert-Jan Doorn, Joost Taverne en Dicky Peschar (2). En wat dacht u van ex-tenniskeizerin Steffi Graf en haar pappie? Of het gerucht dat onze Greg betrokken was bij de smokkel van nucleair materiaal en zijn contact met Russia-basher Dirk de Groot? En niet te vergeten de door de Mossad gezelfmoorde Britse mediakanjer Robert Maxwell? En ... weet u wat, als u toch nieuwsgierig bent geworden hark dan nog eens op een stil moment op uw gemakkie de artikelen “De achterzijde van het beursschandaal” en “Neerland's stille kracht” door op de site van De Morgenster. Have fun.

(1) Zie “De prins en de villa” dd. 4 november 2010
(2) Zie aflevering 10 van “Joepie de poepie” dd. 1 mei 2007

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Toen we even weg waren...