Skip to main content

dinsdag 5 augustus-2014
Wat is erger? Dat een president moet toegeven, dat zijn loodgieters “some folks” hebben gemarteld om ze tot een aria te dwingen. Of dat de voormalige bitch van BuZa sorry moet zeggen tegen Guatemala, omdat Amerikaanse Mengeles daar in de jaren 1946 – 1948 zo'n 700 mensen voor studiedoeleinden gonorrhoe en syfilis bezorgden. U mag zelf kiezen. Maar om bij dat venerische gevalletje te blijven, wat leverde het op in Guatemala? Buiten kreunend pissen en/of een zwerende fluit cq. heuvel? Een latent wantrouwen tegen medische wijsneuzen uit de USSA en Europa bij het bestrijden van allerlei epidemieën. Zo ook in de Afrikaanse landen waar nu ebola is uitgebroken. De bevolking verdenkt met name de Amerikanski's ervan de uitbraak te hebben veroorzaakt om een medicijn te kunnen testen. Hebben ze een been om op te staan? Wat denkt u van het volgende kwootje? Komt ie:

“The proliferation of ballistic and cruise missiles and long-range unmanned aerial vehicles will make it much easier to project military power around the globe. Munitions themselves will become increasingly accurate, while new methods of attack - electronic, “non-lethal”, biological – will be more widely available. Although it may take several decades for the process of transformation to unfold, in time, the art of warfare on air, land, and sea will be vastly different than it is today. And “combat” likely will take place in new dimensions: in space, in “cyberspace”, and perhaps the world of microbes. And advanced forms of biological warfare that can target specific genotypes may transform biological warfare from te realm of terror to a political useful tool”.

Dit nummertje planning zou je zo kunnen toeschrijven aan de Nachwuchs van een Oostenrijkse kladschilder met een Chaplinsnorretje, maar dan sla je de plank wel een mijl of zeven mis. De tekst is afkomstig uit de geloofsbelijdenis van PNAC (Project for the New American Century). Een neo-conservatieve denktank die in 1997 het licht zag en waarin knoerten als Jeb Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Zalmay Khalilzad en Steve Forbes ronddalveren. Oh, en voor we hem vergeten: Donald Kagan. De zwager van Fucktoria Nuland, die mede-verantwoordelijk mag worden gehouden voor de burgeroorlog in de Oekraine, waarvoor nu al losjes een genocide wordt voorgesteld om de zaak op te lossen (1). Daarmee zijn we nog niet bij die plotselinge uitbraak van ebola. Maar het is een aardig opstapje. Stay tuned.

(1) Zie “Kelen die handel” van gisteren

  • Datum: .

woensdag 6 augustus-2014
Kent u dr. Arntzen? Nee, wij ook niet. Druk druk druk baasje. Is strangeloving bezig met het frutselen aan genetisch gemanipuleerde Anthrax-vaccins, die verwerkt kunnen worden in allerlei medicijnen of in iets gezonds als een banaan of sneetje brood. Zodra dat spul de slokdarm is gepasseerd gaat het bij de heren der schepping aan de slag om de kwaliteit van hun sperma naar god te helpen. En zo ho te roepen tegen de groei van de mensheid. Of liever een minder ontwikkeld deel daarvan. Zonder dat die heren dat weten, anders krijg je gelazer.
Leuke gozer dus, die dr. Arntzen. Hij is het opperhoofd van het Amerikaanse Biodesign Institute for Infectious Diseases and Vaccinology en is verbonden aan de Universiteit van Arizona. In die hoedanigheid wil hij nog wel eens voor een stel studenten verschijnen en tijdens een vragenuurtje stelde een van die knipperbollen hem onlangs de intelligente vraag of het wel de moeite waard was om 8 miljard mensen te voeden. En of het niet beter was om het aantal mensen op ons beperkte bolletje wat te reduceren. Dr. Arntzen:

“Has anybody seen “Contagion” (1) ? That's the answer! Go out and use genetic engineering to create a better virus... 25 percent of the population is supposed to go in “Contagion”.

Vind je het gek, dat ze in West-Afrika bij de bestrijding van die plotseling uitgebroken ebola-epidemie de westerse medische ploegen voor geen spermadruppel vertrouwen? Wie die noeste ebola-bestrijders eigenlijk zijn? Komen we nog op. Stay tuned.

(1) Een film van Steven Soderbergh uit 2011.

  • Datum: .

donderdag 7 augustus-2014
Nee, nee. Nog niet juichen. Mag niet van Barack O. en Ab Osterhaus. Maar we kunnen misschien heul voorzichtig een bloemetje laten bezorgen bij Mapp Biopharmaceutical. Grutters van die firma hebben zMappTM ontwikkeld en dat lijkt te helpen tegen Ebola. Mazzeltje voor de Amerikaanse ebolabestrijders Kent Brantly en Nancy Writebol, die in Monrovia zelf bezoek kregen van het virus. Net op tijd kregen ze het nog experimentele zMapp toegediend. Hoewel, mazzeltje. Ze waren allebei blank en hadden iets met God. Kent was daar namelijk werkzaam voor de Gristelijke organisatie Samaritan's Purse en Nancy voor Service in Mission en dat scheelt een slok op een flesje chocomel.
Overigens kwam die uitbraak van ebola niet helemaal onverwachts uit de lucht vallen. Al in 2006 zwierf de ziekte rond in Sierra Leone. Dat weten we omdat een flink ploegje onderzoekers van de US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) daar bezig was met het doen van “diagnostic tests”. Ze werden daarbij ondersteund door Armed Forces Health Surveillance Center-Global Emerging Infections Surveillance and Response Team, het Department of Defense Joint Program Executive Office-Critical Reagents Program, The Defense Threat Reduction Agency (DTRA) Cooperative Biological Engagement Program en de DTRA Joint Science and Technology Office. Een flinke bek vol, maar dan heb je ook wat.
Naast al dat militaire machtsvertoon deed ook nog een NGO een duit in het bloedzakje: Metabiota Inc. Maar het lijkt wel een besmettelijke ziekte, die NGO heeft in zijn midden een plekje ingeruimd voor admiraal Gary Roughhead, voormalig bevelhebber van de Amerikaanse vloot. Verder telt Metabiota onder zijn partners het Department of State, Biological Engagement Program en het Department of Defense, Defense Threat Reduction Agency. Het lijkt wel oorlog.
Terug naar Mapp Biopharmaceutical en de bloemen. De biogrutters blijken nauw te hebben samengewerkt met een paar Canadese organisaties en het Amerikaanse LeafBio. En waarmee is Leafbio geassocieerd? Met USAMRIID. En wat liet USAMRIID in augustus 2013 weten? Dat een biogruttersteam een middel had gevonden tegen ebola, dat apen voor 100 procent weer op de been hielp. Tenminste, als ze binnen een uur een spuit kregen met dat spul. Tweederde van de voorraad apen bleef in leven als ze binnen 48 uur die behandeling kregen. Het middeltje werd toen nog MB-
003 genoemd en in de vriezer geduwd. In afwachting van een goddelijke ingreep of een initiatief van USAMRIID. Of een combinatie daarvan. Stay tuned.

  • Datum: .

vrijdag 8 augustus-2014
Wat nu? Nu we weten dat zMapp werkt. Gaan we al die arme zwartjes nu ook als de donder inenten? En zo ja, wanneer dan wel. Nou, dat blijkt niet zo makkelijk te gaan. Allereerst is de voorraad miniem en weten ze bij Mapp Biopharmaceutical nog niet wat de bijverschijnselen zijn. Ja, en als ze dat wel weten. Dan duurt het volgens dr. Charles Arntzen nog wel twee maanden voor de campagne van start kan gaan. Als ze heul erg hun best misschien zelfs één maand. En dokje Charles, een expert in het decimeren van de wereldbevolking (1), kan het weten. Hij heeft 15 jaar meegewerkt aan het ontwikkelen van het nieuwe anti-ebolamiddel !!!! Dus mag je je in gemoede afvragen of bij de zieke zwartjes straks alleen die ebola wordt bestreden als de spuit erin gaat. Of dat misschien meteen iets gedaan wordt aan hun vruchtbaarheid. Vraag je er één, dan krijg je er twee. Nou niet meteen ooooh roepen. In de jaren 1995 – 1997 werden tussen de 100.000 en 300.000 Peruaanse vrouwen gesteriliseerd. Over het algemeen zonder dat ze het wisten. Die operatie werd uitgevoerd onder de vlag van de VN en met assistentie van de USSA. Tel uit je winst. Stay tuned.

(1) Zie voor deze griezel aflevering 2 dd. 6 augustus 2014

  • Datum: .

dinsdag 12 augustus-2014
Je hoort er weinig meer over. Over Kent en Nancy (1). De twee kakelverse Amerikaanse engelen van de heer de heerscharen. Ze leken traag klapwiekend al op weg te zijn naar de hemel, maar ze werden teruggestuurd om de lof te zingen over zMapp. Het middel tegen ebola, dat dankzij de hulp van boven en het Amerikaanse ministerie van Defensie tijdig aan ons verscheen om de wereld te behoeden voor een pandemie.
De opvallende betrokkenheid van het Amerikaanse leger geeft te denken. Het mag dan zo zijn dat er in Den Haag een burootje zetelt dat biochemische wapens binnen de dranghekken moet houden (2). Maar reken maar dat er zat landen zijn waar titatovenaars nieuwe cocktails op dat gebied aan het mixen zijn. Een beetje van dit, een beetje van dat en voilà. Geen haan die ernaar kraait. Of die gevederde vriend moet toevallig in een land als Syrië zich schor staan te schreeuwen.
Sinds 1976, toen Ebola voor het eerst zijn neus aan het Zaïrese venster drukte, weten we hoe dodelijk het is. En dus bruikbaar als wapen. Wijsneuzen van het Amerikaanse leger gingen binnen die context aan de slag met een reeks aan experimenten. En allicht dat er af en toe brokken vielen. Bijvoorbeeld in 1989 in Reston, Virginia. Proefapen uit de Filippijnen gingen ineens achtermekaar de pijp uit. Ze bleken ebola te hebben opgelopen. Niet de Zaïrese, maar wel een broertje. Hoe? Uhhhh, tsja. Kwootje:

“Even more alarming, the virus found in Reston, Virgina, unlike the African one, could be transmitted through air” (3).

Een ploeg van het leger ruimde de boel op. Einde verhaal. O ja? Tot nog toe hebben wij te horen gekregen dat je snor zit als je een mogelijke drager van het virus maar niet aanraakt. Maar allereerst: hoe weten we dat bij iemand ebola door zijn bloedbaan giert? En ten tweede: hoe weten we zeker dat het niet gaat om die Reston-variant? Dat een kuchje voldoende kan zijn om de Arena te ontruimen. Kan Appie Osterhaus daarover eens zijn licht laten schijnen? Nou Appie, bedankt.
Nog een leuke voor het slapengaan. Ken en Nancy werden naar de USSA teruggebracht met een toestel van Phoenix Air. Ooit beter bekend als Huffman Aviation. De met de CIA verbonden onderneming die zo vriendelijk was om Mohammed Atta en een paar van zijn kornuiten een paar vlieglesjes te geven. Leuker kunnen we het niet maken. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 3 van deze serie dd. 7 augustus 2014.
(2) Wij wilden hier graag verwijzen naar het artikel “De verborgen listen van de bio-chemoboys” op de site van De Morgenster, maar duistere krachten hebben dat artikel voorzien van de tekst “Oeps, deze link lijkt niet te werken”. Een flink gedeelte van het bewuste artikel kunt u desgewenst terugvinden in “Tromgeroffel rond Iran (2)” dd. 6 november 2011.
(3) Deze tekst komt uit het boek “The hot zone” van Richard Preston. U kunt daarover iets meer vinden in hoofdstuk 11 van het boek “The Last Circle” van Cheri Seymour aka Carol Marshall. Staat gewoon online.

  • Datum: .

donderdag 14 augustus-2014
Dat was effe een domper. De 75-jarige Miguel Pajares streek afgelopen weekend het zeil. Ondanks een dosis experimentele zMapp. Kwam die te laat voor de net als zijn twee Amerikaanse collega's Kent en Nancy in de Heer zijnde Miguel? Of lag het aan zijn wrakke gezondheid? Allebei mogelijk. Hoe dan ook, door het hemelen van Miguel kwam de concurrentie van Mapp Biopharmaceutical Inc. in beweging. Business is business. Dus dat wordt buffelen bij de zMapp-combine. Bijvoorbeeld bij de door ons op 7 augustus al voor het voetlicht getrapte NGO Metabiota Inc., waar admiraal Gary Roughhead, het voormalige opperhoofd van de Amerikaanse vloot, zijn steriele vinger aan de bloedbaan houdt. Daarnaast broddelt Gary nog wat aan de arctische veiligheid en zit ie in een task force die zich bezighoudt met energievraagstukken. Zal niet direct gaan over molens en zonnepanelen, maar meer over olie en gas, al dan niet schalie. En daar raken we ineens een zenuw. Een NGO die research doet op welk gebied dan ook heeft investeerders nodig. Zo ook Metabiota.
En wie heeft daar poen in zitten? Raad u niet. Rosemont Seneca Technology Partners. Zal u zeggen: ja, en? Nou, even in zijn achteruit. Op 22 mei gierde die onderneming namelijk al voorbij in de serie “Fuck”. Met op de frontseat de heren Devon Archer en R. Hunter Biden, die zich samen met de ook in Amsterdam niet onbekende Alan Apter een warme stoel hebben verworven in Burisma (1). Een holding die zich manifesteert in Oekraine op het terrein van (schalie) olie-en gas en tot de intrigerende knikkerverzameling van garch Igor Kolomoisky behoort. Nog gekker: volgens de officiële gegevens van Metabiota zelf, zijn nerds van de NGO niet alleen in Sierra Leone bezig met het snuffelen aan virussen, maar ook in Oekraine (2). Da's effe een gezellige combinatie: Azov Bataljonscommandant Kolomoisky aka Igor de Verschrikkelijke en een of ander ellendig virus. Dat is bijna net zo griezelig als het nieuws dat Monsanto poen heeft gestoken in Tekmira Pharmaceuticals, een concurrent van zMapp bij de ontwikkeling van anti-ebolacocktails. Komt nog bij, dat de Oekrainse Nationale Brigade, waartoe ook Igor's nazistische bataljon behoort, binnenkort de beschikking krijgt over een flinke voorraad drones. Maar ach, waar lullen we over? Van wie kreeg de directeur van het Flying Circus ooit surface-to-air speeltjes om Russisch vliegend materieel uit de lucht te halen? En van wie kreeg Saddammeke indertijd bio-chemische legospulletjes? We bedoelen maar. Stay tuned.

(1) Zie voor Alan's buitengemeen interessante Amsterdamse connectie aflevering 34 van de serie “Fuck” dd. 30 juli 2014.
(2) Voor meer details raden we u aan het artikel “From a Gentleman's Viewpoint: Secret War – a new virus?” door te ploegen. Te vinden op deze site.

  • Datum: .

maandag 20 oktober-2014
Bent u ook zo bang? Dat het ebolavirus de lucht ingaat? En dat het zomaar bij je naar binnen kan vliegen? Zonder dat je in een NS-sprinter tegen iemand staat aangeperst die net terug is uit Sierra Leone? Volgens Roel Coutinho en andere experts op het gebied van enge kleine friemelaars kunnen we elke avond rustig gaan slapen. Ebola is geen griep. Nou, denk je, mazzeltov. Zijn er ineens op de universiteit van Chicago twee afgestudeerde feestneuzen (dr. Brosseau en dr. Jones) die beweren dat ebola wel degelijk kan overvliegen zonder door de NS afgedwongen intimiteiten. Dat wil zeggen bij dieren. Zou met name zijn vastgesteld bij varkens. En dan niet bij knorretjes, die in een veewagen staan opgestapeld op weg naar het schavot. Nee, bij potentiële speklappen die op een ruime speelplek gescheiden van elkaar wat aan liggen te modderen. Mocht u dus plannen hebben om vanavond in uw diervriendelijke varkensstal eens lekker te gaan rollebollen met uw favoriete miss Piggy of mee te doen aan een varkensrodeo in donker Brabant, zet ze uit uw hoofd. Voor je het weet word je omringd door lieden in ruimtepakken en droom je koortsig van pigs in space. Nee, voorlopig blijven we bang. Stay tuned.

  • Datum: .

vrijdag 24 oktober-2014
Ooit gehoord van dr. Francis Boyle? Wij ook niet. Francis blijkt een Amerikaanse bolleboos te zijn die hier en daar waarschuwingsborden neerzet bij de ontwikkeling van biologische kleine griezels. Eind jaren tachtig was hij verantwoordelijk voor de tekst van een wet, die de USSA verplichtte verder af te zien van het in elkaar frutselen van nieuwe biologische wapens. Daarmee werd the land of the free lid van een internationaal clubje dat een burootje schijnt te hebben in Den Haag, waar een paar wijsneuzen en een juffrouw Jannie erop moeten toezien dat niemand buiten de pot pist. Nou mogen we aannemen dat nogal wat leden van dat clubje redelijk schijt hebben aan de internationale afspraken. En die aanname wordt bevestigd door dr. Francis. Die zegt in een interview met Washington's Blog unverfrohren het volgende:
"It's clear that the US bioweapons researchers were using Liberia to try to circumvent the Biological Weapons Convention. And CDC [Centers for Diseases Control, red.] has been up to its eyeballs in biowarfare work. They always try to justify the development of offensive biological weapons by claiming it's been done for “defensive” purposes. That's just a lie... and it's always been a lie. It's been the case with Ebola and just about every other biowarfare agent you can think of.

Washington's Blog: Does that type of research violate the Biological Weapons Convention?

Francis: Well, of course! It also violates the Biological Weapons Anti-Terrorism Act [Boyle was de auctor intellectualis daarvan], which was passed unanimously by both houses of the United States Congress and signed into law by president Bush, senior. That act creates life in prison for this type of “Dr. Mengele” type work” (1).
”

Moet je opletten. Wordt Den Haag straks weer totaal geïsoleerd van de buitenwereld en komt Barack O. weer even voorbij wippen om ons met zijn allen aan te sporen geen biowapens meer te produceren. Anders zitten die wijsneuzen en juffrouw Jannie voor joker en dat is toch het laatste wat wij willen (2). Of wij ook een leuke wereld hebben. Goh! Stay tuned.

(1) Voor nog veel meer van dit soort ellende zie Exclusive: Was Ebola accidentally released from a bioweapons lab in West-Africa?
(2) Voor dat Haagse burootje verwijzen wij ook graag nog even naar het artikel “Tromgeroffel rond Iran” (2) dd. 6 november 2011.

  • Datum: .

dinsdag 4 november-2014
Misschien gemist? Laatst gooide een voormalige FAZ-scribent het bericht onze dampkring binnen, dat overal ter wereld de CIA en andere Amerikaanse bad newsfirma's hun voorgebakken nieuws bij toonaangevende journalisten in de gleuf duwden en ze stiekempjes betaalden om die rommel bij ons uit te serveren. Maar ze zijn deze week een stapje verder gegaan. In hun eigen godvergeten land. De meanstream media is namelijk verzocht om geen shit over verdachte ebola-gevalletjes meer op straat te dumpen. Tot er een fatsoenlijk bestrijdingsmiddel op de markt is gepletterd.
Wanneer die oekaze precies is gelanceerd? Moeilijk te zeggen. Maar desondanks is de laatste dagen toch ferm aandacht besteed aan Kaci Hickox. Een pleegzuster bloedwijn van Artsen zonder Grenzen die sinds haar terugkeer uit Sierra Leone luidkeels heeft geroepen, dat ze helemaal schijt had aan die achterlijke quarantainemaatregelen van de regering. Zij wenste geen 21 dagen in huis te blijven om te kijken of ze koorts kreeg. Ze werd twee keer getest en twee keer noppes, dus Washington kon de boom in.
Tof wijf zou je zeggen, maar er is iets vreemds aan Kaci. Ze heeft namelijk voor haar ebolatripje naar Sierra Leone een tweejarige cursus doorlopen. Een cursus met vele militaire trekjes, inclusief een uniform met toebehoren. Niet zo'n mirakel, want Kaci werd opgeleid tot “intelligence officer” op het gebied van besmettelijke narigheid. Officieel bestond haar job in de Afrikaanse bush uit het verzamelen en analiseren van info en het uitvoeren van contra-operaties. Merkwaardig dus, dat de zo specialistisch opgeleide Kaci na terugkeer haar intacte middelvinger in the blue sky stak en gewoon de straat op ging. Later zelfs met toestemming van een kadi in Maine. Vraag is nu of een of andere eenvoudige boerenleut ook die quarantainetoestand aan zijn laars kan lappen als hij terugkomt van een veertiendaags vakantieverblijf aan Tokeh Beach bij Freetown. En of ie dan net zoveel publiciteit krijgt als Kaci of dat ie onder voornoemde oekaze valt. Rare gasten toch, die Amerikanen. Stay tuned.

  • Datum: .