Skip to main content

Zou het mediale rondtrompetteren van het gevaar van het Kalifaat, ISIS en Is verminderen? Hoezo? Het vrije westen moet zich toch bewapenen tegen die Poetin en die Baardmannen uit de middeleeuwen? Ja toch? Luister en kijk maar naar radio en tv, of lees de commentaren van de wederopgestane en hedendaagse GBJ Hiltermannen maar. De toestand in de wereld is zorgelijk, goede middag en tot de volgende keer.
Niet dat het de voorpagina's van de dagvodden zal halen, laat staan de talkshows op de tvzenders, maar er is nieuws rond ISIS. Een vrijgekomen (dank zij de FOIA) rapport van de Defence Intelligence Agency (DIA) van onze grote beschermer de VS, bevestigt dat het Westen en onze bondgenoten in het Midden Oosten ISIS steunden met financiële en logistieke steun en uiteraard: wapens. Voorgesteld wordt om analoog aan de “vrije zones” in Libië ten tijde van de opstand tegen Gadaffi ook in Syrië dergelijke zones in te stellen. Voorts wordt voorspeld dat er een Salafistische staat zal worden uitgeroepen in het Oosten van Syrië. Die staat zou een dam kunnen opwerpen tegen Iran. De DIA voorzag het gevaar van het uitbreiden van ISIS naar delen van Irak, en de jihad stimuleren. Maar, dat geeft allemaal niet want het regime van Assad zal het niet kunnen keren.
Aldus de DIA in 2012.
Ja, van 2012! Ondertussen werd ons voorgehouden dat die opstandelingen tegen Assad gewone burgers waren, niks radicale islamisten. Die mensen streden voor meer democratie, vrijheid, mensenrechten en meer van die snoepjes uit de doos van de propaganda machines. Maar we moeten onze burgers niet opzadelen met feiten die het vertrouwen in de westerse democratie ondermijnen, toch? 

 
  • Datum: .

Denk je dat je alles gehad hebt. Wat blijkt? Niet alleen in de USSA werden twee jaar voor de narigheid in Syrië losbarstte al fucking oorlogsplannetjes gemaakt, maar ook in de UK. En de dagvodden en de Huyskerk maar huilen over de Russische agressie en de gruwelen van ISIS. Wat maken we dan van deze staaltjes huisvlijt? Wanneer houdt dit nou eens op? Geen lentes meer. En als er toch gekeeld moet worden, keel dan die 1 procent.  

 
  • Datum: .

Geeft ons hetzelfde gevoel als 's ochtends het eerste koppie thee. Deze missive van een van onze actieve lezers. Hij heeft dezelfde hartekreet toegezonden aan het Eindhovens Dagvod. Met lichte twijfels over de plaatsing ervan. Want je zou het misschien niet zeggen, maar ook dat vod behoort tot de msm. En u weet inmiddels ondermeer dankzij topkok Udo Ulfkotte (1) dat die ons heel vaak hutspot met propagandaworst of snert met leugenkluif voorzetten afkomstig van uiterst louche cateringbedrijven. Nou kan een mens heel wat hebben, maar elke dag twijfelachtige hutspot of snert komen je op het laatst ook je strot uit. Komt nog bij dat de porties zo langzamerhand de vorm van een postzegel hebben aangenomen, terwijl de juf aan de kassa hetzelfde bedrag aanslaat of een onsje meer. Dat is een van de redenen waarom het klantenbestand van de msm dezelfde verschijnselen vertoont als de koters in de film “Honey, I shrunk the kids”. En wat hebben die afgehaakte klanten gedaan? Die hebben hun middelvinger in het zwerk gestoken en soelaas gezocht op het internet. Bij exclusieve etenstentjes met een bescheiden kaart vol exquise gerechtjes. Vaak tegen een vrijwillige bijdrage. Zoals bij Kleintje Muurkrant. Eet smakelijk. Denkt u als u weggaat even aan het schoteltje? Dank u. Tot ziens.(1) Zie het artikeltje Propagandadd. 22 februari 2015

  • Datum: .