Skip to main content

donderdag 31 januari-2013
Hoor je het eens van een ander. Volgens Ferdinando Imposimato werkten de CIA en de Bilderberggroep in de jaren zeventig en tachtig nauw samen bij het destabiliseren van Italië. Wat ons betreft een deur die al een tijdje open stond, maar dat was Ferdinando blijkbaar nooit opgevallen. Wil niet zeggen dat ie een matig afgebakken oliebol is. Nee, nee. Ferdinando is erevoorzitter van het Italiaanse hooggerechtshof en toen hij nog redelijk jong en kwiek was nam hij als onderzoeksrechter een langdurige duik in de woelige wereld van de mafiosi en hun contacten met de bovenwereld. En allicht dat je daarbij af en toe eens een verdwaalde gladiool tegenkomt.
Imposimato deed zijn brandende uitspraken gisteren naar aanleiding van het op de markt smakken van een nieuw boek over zijn bevindingen en het zal ons benieuwen of onze bejaarde snuffelaar in zijn nieuwe evangelie ook voor onze voormalige verzetsleider en/of onze scheidende vorstin een plekje heeft ingeruimd.
Brengt ons meteen bij een prangend opvolgingsprobleem. Krijgen we na Bilderbenno en Bilderbea in dit conspiratieve verband binnenkort te maken met Bilderbilly? Is ie er klaar voor? Hij schijnt iets te weten van water in meerdere verschijningsvormen. Een veelbelovende commodity, daar niet van (1). En het kan van pas komen als de Bilderbergbewoners besluiten om een lastige dwarsligger te verzuipen. Maar is zijn denkraam groot genoeg om Nederland op de eretribune van de FC Global Government te houden? Als ie volgend jaar samen met zijn Vrouwtje Minikrediet een rondje om de kerk van Graft maakt weten we hopelijk meer. Zet hem op Billy.

(1) Zie de artikeltjes “Handel is handel” 1 en 2 dd.7 en 15 januari 2013

  • Datum: .

maandag 11 februari-2013
Wat haalt zo'n man in zijn hoofd? De Italiaanse bef Alfonso Luigi Marra heeft de procureur generaal in Rome met klem verzocht om een onderzoek in te stellen naar de geheime strapatsen van de Bilderberg groep. Dit naar aanleiding van de openbaring van de Romeinse hooggebefhof-nestor Ferdinando Imposimato van eind januari, waarin hij de door onze voormalige verzetvierder Benno zur L.B. in het leven geramde organisatie beschuldigde van actieve deelname aan de destabilisering van Italië in de jaren zeventig en tachtig (1). Verder zou meneer Marra graag willen weten of er een direct verband bestaat tussen de deelname van Mario Monti aan de Bilderseance van juni 2011 in Sankt Moritz en het bedisselen van een zakenkabinet onder zijn leiding in november van datzelfde jaar.
Voordat zo'n onderzoek eventueel op gang wordt getrokken moet er nog heel wat water door de Tiber. Maar stel je voor dat het echt gebeurt, dan kunnen onze net gezalfde koning Billy en zijn maximale koningin van het minikrediet hun borst nat maken (2). Op zich kunnen ze er niks aan doen als mocht blijken dat de club van hun vorstelijke voorgangers indertijd aan het klooien is geweest met P2, de CIA en de zogenaamde Rode Brigades. Maar is het daarbij gebleven? We mogen met een gerust hart aannemen van niet. Grootverdieners deinzen nergens voor terug. Oorlogen? Geen probleem. Nu niet. Straks niet. Vooral als het gaat om basisbehoeften. Energie, voedsel, water.
We hebben het al eerder geboerd: het is geen toeval dat Billy boekjes heeft gelezen over water en sanitair. Misschien wel de belangrijkste commodity van de nabije toekomst. En wat is het dan heerlijk als je met de Bilderbonzen mee kan lullen en mee kan investeren. Gelul in de ruimte? Doe eerst een muts op en lees dan bijvoorbeeld dit eens. We hebben het hier al eens gehad over de mogelijke komst van de Agri-dollar (3). Maar wat dacht u van de Aqua-dollar? Ons koningshuis ceremonieel? Yeah. Sure. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 dd. 31 januari 2013.
(2) Gaan we er voor het gemak vanuit dat Billy ook in dit verband opoe Oranje zal opvolgen.
(3) Zie onze bescheiden bijdrage daarover op 23 januari 2013.

  • Datum: .

vrijdag 12 april-2013
Daar heb je het gegooi al in de champagneglazen. Maken we ons net al een beetje op voor uitgebreid Oranjehossen en een potje juichen op het plein, komt er toch een klotenbericht uit Italië. Jezus. Weet u nog wie Ferdinando Imposimato is? Nou, leest u dan eerst nog even dit en dan dit. Zo, bent u weer bijgepraat. Wat heeft die ouwe Italiaanse hoofdjurk nu weer gezegd? Dat ie een document heeft gekregen van een voormalig lidmaat van de Ordine Nuovo. Een pikzwarte vereniging uit de nog vrij recente Italiaanse geschiedenis die zich indertijd geroepen voelde om de gemeenschap te verrassen met bomaanslagen, die daarna keurig op het bordje van linkse druiloren werden gelegd. En laten die nieuwe ordejongens nou niet alleen zich geroepen hebben gevoeld maar ook echt geroepen zijn. Jawel. Dat blijkt volgens Ferdinand uit de inhoud van voornoemd document. Daarin staat dat de Bilderberggroep, die toen nog onder leiding stond van prins Bernhard, opdracht heeft gegeven voor het leggen van dat bomtapijt. Da's effe lekker. Daar gaat je Oranjefeessie. En dan kan De Telegrof vanochtend komen aankakken met een of andere krasse paleisknar die plechtig verklaart dat onze verzetsleider in mei 1940 met een Lee Enfield of zo op Duitse bommenwerpers stond te knallen, dat weegt niet op tegen het ellendige bericht uit Rome. Dat zal het feest aan het eind van deze maand niet beïnvloeden. Maar wij gaan niet. Stay tuned.

  • Datum: .

donderdag 18 april-2013
Billy zat er gisteravond lekker relaxed bij. Kon ook moeilijk anders, want hij kende alle vragen al en had min of meer de antwoorden uit zijn hoofd geleerd. Daarom scoorde hij bij een of andere flutenquête prettig hoog, dus het feest kan beginnen. Met ons vlaggetje, ons hoedje en ons toeter.
Wat we dan hadden willen horen? Nou bijvoorbeeld of Billy ook automatisch in de voetsporen van zijn mamma treedt als die van de Bilderberg rolt. Zo niet, dan zou bijvoorbeeld die hele waterstudie voor John Dick zijn geweest en dat zou zonde wezen.
Verder hadden wij graag willen weten wat er van die 1,1 meloen per jaar belastingvrij na aftrek van personele kosten en andere ditjes en datjes overblijft en of dat residu al dan niet via een listige constructie wordt belegd in frisse aandelen (1) cq. verdwijnt in een spaarvarken op een tropisch eiland, omdat Schiermonnikoog op dat terrein geen soelaas biedt.
Nu deze vraagstukken jammer genoeg zijn blijven liggen zijn we aangewezen op de speurneuzen bij Trouw en hun internationale vriendenclub ICIJ. Alleen al gezien de richting die de aanvallen van die club hebben genomen is berichtgeving over een eventuele U-bocht van Oranje-kapitaal uiterst twijfelachtig. Maar we laten ons verrassen. Stay tuned.

(1) Zie voor wat beleggingen van de Oranje's onze serie “Royalty”. Bereikbaar via lijn 1 van ons zoekvervoer.

  • Datum: .

vrijdag 3 mei-2013
Gaan ze of gaan ze niet? Gewoon gezellig. Met zijn drietjes volgende maand naar Watford, aan de overkant van het plasje. Bildermamma, Bilderbilly en Bildermaxi. Tussen 6 en 9 juni worden daar namelijk in het wat afgebladderde Grove Hotel de jaarlijkse joeldagen van het o zo prominente Bilderberggenootschap gehouden. Compleet met Oorlogsmisdadigers, Bommenleggers, Banksters, Schreibtischmörder, Zakkenvullers, Volksverlakkers en meer van dat soort mensen. Leuk en toch leerzaam.
Er wordt door een groepje verwarde duikelaars ook nog een alternatief feestje in de buurt georganiseerd met ruimte voor discussies, zang en dans. Nee, jammer, geen DJ Van Buuren. Het zal een plaatje draaien worden met een honderwattertje. Maar je kan altijd even langswippen om de betrokken platelaar een hand te geven, te zwaaien naar het armzalige alternatief voor het Thialfvolk op de Dam en dan daarna in de voiture richting Grove stiekem je middelvinger in de lucht steken. Want je kan wel anders lijken en misschien zelfs willen, maar de werkelijkheid is nu eenmaal anders. Of je vrouwtje nou een blauw T-shirt aanschaft bij Zeeman of een blauwe jurk bij Jan Taminiau. Als je gaat, veel plezier nog Billy. Stay tuned.

  • Datum: .