Skip to main content

Bilderbilly (001)

26 maart 2017

donderdag 31 januari-2013
Hoor je het eens van een ander. Volgens Ferdinando Imposimato werkten de CIA en de Bilderberggroep in de jaren zeventig en tachtig nauw samen bij het destabiliseren van Italië. Wat ons betreft een deur die al een tijdje open stond, maar dat was Ferdinando blijkbaar nooit opgevallen. Wil niet zeggen dat ie een matig afgebakken oliebol is. Nee, nee. Ferdinando is erevoorzitter van het Italiaanse hooggerechtshof en toen hij nog redelijk jong en kwiek was nam hij als onderzoeksrechter een langdurige duik in de woelige wereld van de mafiosi en hun contacten met de bovenwereld. En allicht dat je daarbij af en toe eens een verdwaalde gladiool tegenkomt.
Imposimato deed zijn brandende uitspraken gisteren naar aanleiding van het op de markt smakken van een nieuw boek over zijn bevindingen en het zal ons benieuwen of onze bejaarde snuffelaar in zijn nieuwe evangelie ook voor onze voormalige verzetsleider en/of onze scheidende vorstin een plekje heeft ingeruimd.
Brengt ons meteen bij een prangend opvolgingsprobleem. Krijgen we na Bilderbenno en Bilderbea in dit conspiratieve verband binnenkort te maken met Bilderbilly? Is ie er klaar voor? Hij schijnt iets te weten van water in meerdere verschijningsvormen. Een veelbelovende commodity, daar niet van (1). En het kan van pas komen als de Bilderbergbewoners besluiten om een lastige dwarsligger te verzuipen. Maar is zijn denkraam groot genoeg om Nederland op de eretribune van de FC Global Government te houden? Als ie volgend jaar samen met zijn Vrouwtje Minikrediet een rondje om de kerk van Graft maakt weten we hopelijk meer. Zet hem op Billy.

(1) Zie de artikeltjes “Handel is handel” 1 en 2 dd.7 en 15 januari 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017