Skip to main content

maandag 30 augustus-2010
Afgelopen zaterdag kreeg het Britse Bradford bezoek. Naar schatting zevenhonderd veelal kale lievelingen hadden zich verzameld onder het banier van de English Defence League (EDL) om eens even flink te protesteren tegen de islamisering van de stad. En al gauw kreeg de actie zijn vertrouwde ludieke sfeer met rondvliegende stenen, flessen, rookbommen en andere passende snuisterijen. Een indrukwekkende compagnie smurfen maakte met enig gehak en getak een einde aan het feest. Bradford bleef achter met rotzooi. En de EDL? Die marcheert verder. Op naar de volgende protestdemonstratie.
Deze blanke weerbaarheidsgroep zit barstensvol met hooligans, fascistoïde tondeusespecialisten en meer van dit soort korte lontjes en onderhoudt een innige band met de SIOE aka Stop the Islamisation of Europe. Een club met officieel erkende kinderen in Denemarken, Noorwegen, Bulgarije en Londen en een paar familieleden in Amerika en Australië. Grootheden binnen deze democratische beweging? Pamela Geller en Geert Wilders. Beiden sprekers op de 9/11-bijeenkomst op Manhattan. Beiden met een tuintje in hun hart voor Tel Aviv.
In oktober moet Geert voor de kadi verschijnen. Hij wordt verdacht van haatzaaien, discriminatie en het beledigen van moslims. De EDL heeft al aangekondigd een stel afgevaardigden naar Nederland te zullen sturen als begin november de kadi zijn oordeel velt. Een rampenscenario, want rond die tijd zou de regering Rutte-Verhagen naast HKH Bea kunnen staan, met buiten het hek de blonde gedoger met zijn ferme lontjesaanhang. Een land om trots op te zijn.

  • Datum: .

zondag 10 oktober-2010
Het was gisteren weer flink raak aan de overkant van de kleine plas. In Leicester om precies te zijn. Daar tracteerden zo'n duizend ideale schoonzoons van de English Defense League een regiment lokale smurfen op een mild regentje stenen en rookbommen. Zij hielden een demonstratie tegen de islamisering van Engeland en daar probeerden rond 700 tegenstanders een little stick voor te steken. Er gingen een paar al te enthousiaste EDL-ers achter het gaas, onder wie een Nederlander. Daarmee de solidariteit onderstrepend tussen de Nederlandse en Britse gelovigen binnen de rechtse kerk van Geert. Hun eigen Mohammed. Inmiddels zijn we ook  een Dutch Defence League rijker met als slogan "In Geert we trust". Het zullen je kinderen maar wezen.

  • Datum: .

zondag 10 oktober-2010
Het was gisteren weer flink raak aan de overkant van de kleine plas. In Leicester om precies te zijn. Daar tracteerden zo'n duizend ideale schoonzoons van de English Defense League een regiment lokale smurfen op een mild regentje stenen en rookbommen. Zij hielden een demonstratie tegen de islamisering van Engeland en daar probeerden rond 700 tegenstanders een little stick voor te steken. Er gingen een paar al te enthousiaste EDL-ers achter het gaas, onder wie een Nederlander. Daarmee de solidariteit onderstrepend tussen de Nederlandse en Britse gelovigen binnen de rechtse kerk van Geert. Hun eigen Mohammed. Inmiddels zijn we ook een Dutch Defence League rijker met als slogan "In Geert we trust". Het zullen je kinderen maar wezen.

  • Datum: .

woensdag 13 oktober-2010
Het is nog niet zover, maar als eind van de maand cq. begin volgende maand de kadi onze opgespoten regeringsleider vrijspreekt wordt er bij de Amsterdamse rechtbank ter ere van hem een ferme demonstratie gehouden. Dat zit tenminste in de pijplijn van de English Defence League. De uit tondeuseliefhebbers en andere koudhoofdigen opgetrokken anti-baardenmilitie, die in Britse steden en dorpen nu al weer maanden lang legale en illegale voorselecties organiseert in Olympische sporten als stenen, flessen en rookbommen gooien. Inmiddels hebben de Franse en Nederlandse broeders en zusters van respectievelijk de Ligue de Defense Francaise en de Dutch Defence League hun medewerking aan de demonstratie toegezegd. En ook knuppelaars en vendelzwaaiers uit Duitsland, België en Zwitserland komen naar Amsterdam. Gezelligheid kent geen tijd.
Denk nou niet, dat het gaat om een bijeengeraapt zootje. In juni van dit jaar kwamen bijvoorbeeld vertegenwoordigers van allerlei clubjes uit ongerieflijk Europa in Zürich bijmekaar onder auspiciën van de International Civil Liberties Alliance. Het beest moet een naam hebben. Tijdens dit gezellig samenzijn werd door de EDL een presentatie verzorgd over het vraagstuk "hoe organiseren wij een demonstratie?". Nou, dat weten we inmiddels.
Kan dus een hartstikke leuk dagje worden in Mokum. Daarna kan onze leider zich weer ongestoord wijden aan het verbreiden van zijn blijde boodschap en het aansturen van Mark Rukke en Maximus Rattus. Want na het feestje roept de plicht.

  • Datum: .

maandag 13 december-2010
De English Defence League, de trotse verdedigers van het blanke ras binnen het British Empire en het gedachtengoed van onze neo-Nalileider Bibi Wilders, heeft weer eens flink in de strontemmer geroerd. Eind vorige week liet de tondeuse-organisatie weten dat zij de Amerikaanse pastor Terry Jones heeft uitgenodigd voor een causerie in Luton begin februari. Ter gelegenheid van een demonstratie tegen de "evils of Islam". Pastor Jerry was de malloot die voorafgaand aan het weekend waarop Bibi op Manhattan bleekjes iets mompelde tegen de bouw van een moskee, in Florida opriep tot de verbranding van zoveel mogelijk Korans.
Nou is de vraag of de voorganger van de Dove World Outreach Center in Engeland wordt toegelaten. Want vrijheid van meningsuiting is mooi, maar de zaak onnodig opnaaien is wat anders. En dat de baardenbeuk erin gaat bij Terry's optreden staat vast. Dus staat de met een nieuwe bezem aan komen vliegen minister van Binnenlandse Zaken Theresa May voor hetzelfde dilemma als haar voorganger bij het al dan niet binnenlaten van Bibi indertijd. Hoewel, zo'n groot dilemma is het nou ook weer niet. Per saldo heeft ze nog niet eens zo lang geleden ene Zakir Naik buiten de poort gehouden. Een prediker die ooit frisjes heeft geboerd dat elke muslim eigenlijk een terrorist zou moeten wezen. Als Theresa dus een beetje ballen heeft houdt ze ook voor Terry de buitendeur op slot. Al was het alleen maar vanwege het principe "gelijke sukkels, gelijke kappen". Stay tuned.

  • Datum: .

vrijdag 28 oktober-2011
Onder de luitjes die zich aanmelden als kandidaat voor het presidentschap van de USSA zitten meestal ook exemplaren met een besmet verleden of snert in hun bovenkamer. Maar er heeft zich nu iemand gemeld voor de verkiezingen van volgend jaar die deze twee ongemakken verenigt. Terry Jones. De volstrekte malloot die in zijn lego-kerk in Florida een Koran verbrandde als protest tegen de toenemende islamisering van de wereld. Of hij als onafhankelijk kandidaat de race ingaat of als Republikein kon hij nog niet zeggen. Zal wel van de sponsoring afhangen.
Terry heeft heel goochem zijn huik naar de publieke wind gehangen. Hij eist ondermeer het terugdringen van de militaire uitgaven en de staatsschuld en het minimaliseren van de belastingdruk op de Amerikaanse bedrijven. Niks aanstootgevends dus. Het enige dat misschien voor wat rumor in ecclesia kan zorgen is zijn programmapunt dat alle Mauro's het land uit moeten. Volgens hem zo'n 20 meloen mensen. In ieder geval wat dat laatste betreft is Terry een man naar Wilders' hart.
Een andere Mo-bestrijder die een warm plekje heeft veroverd in de bloedpomp van onze blonde Javaan is Pamela Keller, die net als Terry niet is gestopt met haar quichoteske activiteiten na Breivik's Utoya Massacre. Dat ze daarbij af en toe wat externe moeilijkheden ondervindt is koren op haar windmolen. Zo zou haar club een joeldagje houden in het Hyatt hotel in Houston. Zag de directie niet zitten, dus het joelen ging niet door.
Afgelopen weekend liep ze eenzelfde zeperd op in Nashville, waar het Hutton hotel in de voetsporen van het Hyatt trad. Pamela paars. Op haar site werden de hotels uiteraard meteen ervan beschuldigd de sharia in de USSA te bevorderen en de belemmering van de vrijheid van meningsuiting. Als je toch achterlijk bent dan moet je dat ook laten zien. En wees eerlijk, dat geldt niet alleen voor Pamela. Wij hebben dit soort volk ook in de Tweede Kamer zitten.

  • Datum: .