Skip to main content

Een Specht maakt nog geen zomer (025)

27 februari 2017

vrijdag 4 maart-2005
Yesss. We hebben antwoord gekregen op een van onze e-mails die we de afgelopen weken hebben gestuurd aan een hele bups betrokkenen bij de gijzelingsaffaire rond Bob Specht. En wel van mr. Jozef Rammelt, de advocaat van Bob. Een obligaat briefje, maar toch. De tekst luidde alsvolgt:

“Met referte aan uw e-mail van 24 februari jongstleden bericht ik u dat ik omtrent zaken of cliënten nimmer mededelingen doe aan de pers tenzij dit nuttig of geboden zij voor de cliënt of de zaak. Die omstandigheden doen zich hier niet voor”.

Precies wat we op 24 februari al voorspelden. Niks over de opzijn minst twijfelachtige financiële manipulaties in Oostenrijk en Zwitserland waarbij mr. Rammelt ten behoeve van zijn cliënt een rol speelde. Niks over een eventueel samenspel met het OM om langs deze weg vol luchtzakken een einde te maken aan de gijzeling van Bob. Niks over de OvJ die bij dit illusionistische hoogstandje assistentie zou hebben verleend. Niks. Maar het pad van een internationaal actieve advocaat gaat niet over rozen.

Dat van ons trouwens ook niet. Een heleboel mensen houden ons voor lawaaipapegaaien, die stampij maken vanwege onze liefde voor stampij. Goed, wij houden inderdaad wel van wat gezonde herrie, maar we worden meestal gedreven door nobelere motieven. Wat bijvoorbeeld te denken van het volgende mailtje uit Zwitserland:

“Sehr geehrte Damen und Herren,

Mit Entsetzen bin ich auf Ihre Artikel gestossen. Wir warten seit Februar 2004 auf Fr. 250.000 die uns von Stephan Frischknecht nicht mehr zurückgegeben wurden. Er erklärte uns immer Herr Specht müsse aus dem Gefängnis raus um an das Geld zu kommen. Leider stehen wir kurz vor dem Ruin mit unseren zwei Firmen und Geld ist keins gekommen. Die Informationen die ich in Ihrem Artikel gelesen habe, decken sich mit meinen Informationen.

Ich suche in diesen Zusammenhang die Telefonnummer des zuständigen Staatsanwaltes, da ich sicher Interessante Infos für ihn habe
”.

Kijk, die meneer zijn zaken gaan naar de kloten omdat ie zijn poen niet terugkrijgt van die twee laaienlichters, Frischknecht en Specht. En dat vinden wij toevallig niet leuk. En vandaar dat we blijven rammelen tot we het gat boven hebben. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
27 februari 2017
een specht maakt nog geen zomer