Skip to main content

Octopussy (539)

zaterdag 20 september-2014
Toch effe inbreken. Volgens de Volksfiets van vandaag zou er namelijk wel eens gesjoemeld kunnen zijn bij de trekkingen van de Staatsloterij. Hadden onze dagvodcollega's opgetakeld
bij vier ex-werknemers van Intralot, de Griekse it-boer van onze oranje gokwalvis.
Maar wij hadden daarover al 2012 contact met een Jonas uit het inner sanctum van de gladde slokop en die beweerde stijf en strak dat je van buitenaf geen geintjes kon uithalen bij de trekking.
Daarvoor was de controle te stringent. Over van binnenuit lulde Jonas niet (1).
Aanleiding tot onze vragen was het gerucht dat good old Robbie van de Rhee contact onderhield met een paar hotemetoten uit zijn toenmalige directe woonomgeving in Bosch en Duin die de uitslagen bij de Staatsloterij een kontje konden geven. Hebben wij Robbie
indertijd over benaderd. Geen sjoege. Een gokkie: misschien heeft ie nu wel een aanleiding gevonden om te kwekken. Nee, niet met ons. Met iemand van de Volksfiets. Voor een aalmoes? Om het OM wat milder te stemmen? Robbie's wegen zijn ondoorgrondelijk. Stay tuned.

(1) Zie de afleveringen 423 tot en met 425 en 461 van Octopussy uit 2012. Plus nog eens de 3 afleveringen van de serie "Tweearmige bandieten" uit datzelfde jaar.

Klik hier om uw reactie toe te voegen