Skip to main content

Kuifje en de diskettes (004)

08 april 2017

maandag 12 december-2005
Er was ooit een hoop heisa toen Job Cohen en Rob Oudkerk in een entrenoetje de term kutmarokkanen lieten vallen. Maar dat was nog niks met de uitspraak die Pim Fortuyn gebezigd zou hebben: “eerst neuken we alle Marokkaanse jongetjes en dan zetten we ze het land uit”. Dat was een van de verbijsterende lowlights die gisteravond voorbijkwamen tijdens de uitzending van Kuifje R., die in zijn geheel gewijd was aan de vondst van een stel diskettes van het Rotterdamse AIVD-filiaal.
Volgens een rapportage die tot de verzameling snuffelpareltjes behoorde was Fortuyn blijkbaar al begonnen aan het eerste bedrijf van die missie. Ondermeer ten huize van een PvdA-bons, die dat overigens in een telefoongesprek met Kuifje, zij het wat bleekjes, ontkende. Maar je zal het zelf zijn.
De bron voor dit goor gedetailleerde verhaal was naar alle waarschijnlijkheid een Rotterdamse politiefunctionaris, die zelf ook tot het exclusieve clubje kindervrienden behoorde en daardoor moeilijk te bewegen was tot het uitschrijven van een proces-verbaal.
Woelden deze activiteiten geen emoties los bij de Marokkaanse gemeenschap in Rotjeknor?
Jawel. In 2002 tijdens een straatseance in het kader van de ophanden zijnde gemeenteraadsverkiezingen zouden de heren Fortuyn en Sörensen in Zuid door jeugdige Marokkanen zijn bekogeld met stenen en andere attributen. Volgens onze bronnen zou een politieonderzoek hebben duidelijk gemaakt dat Fortuyn’s sexuele strapatsen met Marokkaanse jongetjes de reden was voor de aanval van de mediterrane Light Brigade.
Maar een strafrechterlijk onderzoek naar Pim’s sexuele avonturen in de Marokkaanse Kindergarten bleef uit. Vreemd en toch ook weer niet. En daarvoor hoeven we niet eens de zuidgrens over. Wij herinneren ons nog als de dag van eergisteren de Marokkaanse jongetjes die volgens de bewoners op de trap van een pand aan de Amsterdamse Keizersgracht krioelden in afwachting van buurman Salomonson, toen nog de advocaat van het Koninklijk Huis. Ooit een poging geweest van de zijde der bromsnorren om daar een vinger achter te krijgen en Frits achter het gaas te krijgen wegens een overdosis aan kindervriendschap? Ben je belazerd!! Want je kan toch niet iedereen over een kam scheren? Zeker niet op dit terrein.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Kuifje en de diskettes