Skip to main content

IJdelheid (003)

09 april 2017

vrijdag 7 oktober-2011
Een paar dagen geleden viel de hele Hollandse mainstream, aangevuld door allerlei internettelijke beekjes, stroompjes, vaarten en prutsloten, over een studie van het RTL-researchteam. Wat had dat team uitgevlooid? Dat zich misdragende kadi's nauwelijks op hun bef werden gespuugd. Als voorbeeld werd een mevrouw op het schandblok gezet die bekend stond als een notoire alcoholist, die zich al dan niet met een fakkel van hier tot de begraafplaats van Jeltsin van haar taak kweet.
Nou hebben wij in het recente verleden een paar kadi's cq. plaatsvervangende kadi's in een zonnetje vol vlekken gezet voor heel wat ernstiger zaken dan het nuttigen van een emmer mojito's (1). Maar wat denk je? Of de mainstream en de aanvullende beekjes, stroompjes, vaarten en prutsloten plotseling in een ijstijd terecht waren gekomen. Waarom wij daarover piepen? IJdelheid is ons niet vreemd. Stay tuned.

1. Lees als een speer het artikeltje "Ioor" van 5 september jl. en de afleveringen 34 t.m. 39 van de serie "Tussen premies en piraten".

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017