Skip to main content

Octopussy (545)

maandag 8 december-2014
Nee hoor, niks aan de hand. De Staatsloterij had naar aanleiding van de nare berichten over het gokvehikel de Nederlandse firma Software Improvement Group (SIG) ingehuurd en die zei dat er met de software van Intralot niks mis was. Er viel niet in te breken bij de trekkingen. Dat rapport van Pricewaterhouse was gelul in de cyberruimte en er had niemand bij de Commissie van Toezicht danwel de Kansspelautoriteit hardop zitten snurken. Nou improeft die Software Group bijvoorbeeld ook Nederlandse bankknoerten als de ING, de RABO en de ABN/AMRO en hoe vaak moeten we niet horen dat de boel weer naar de kloten is gegaan door fouten in de software. Dus om nou meteen SIG een volle bos vertrouwen te schenken, nou nee. Net zo min als aan Intralot trouwens, maar dat wist u al.
Dat wantrouwen heeft overigens afgelopen week nog een extra infuusje gekregen. Kwam door het bericht dat in Athene ene Evangelis Marinakis het cachot is ingeslingerd. De huidige voorzitter van de foebelclub Olympiakos Piraeus en werkgever van onze Ibi Affellay. Evangelis wordt van match-fixing beschuldigd en dat schijnt niet te mogen. Maar in het bericht werd niet vermeld, dat vriend Marinakis ook bestuurslid is van Intralot. Het speeltje van voormalig Stasi-agent Socrates “Rocco” Kokkalis, die in zijn duistere verleden ook nog een tijdje de voorzittershamer van Olympiakos Piraeus in de knuisten hield. En ooit ondermeer ervan werd beschuldigd “de lijsten van Staatsloterijdeelnemers te gebruiken bij het witwassen van cocaineopbrengsten” (1). Krijgt u het ook zo Grieks benauwd als u dat leest? Ja, wij ook. Stay tuned.

(1) Zie de sensationele aflevering 2 van het serietje “Tweearmige bandieten” dd. 14 augustus 2012

E
Kokkalis is een verbuiging van het woord griekse woord 'kokkala' wat 'dobbelstenen' betekent. W'róm betekent dat woord 'dobbelstenen'? Omdat dobbelstenen oorspronkelijk van 'bot' werden gemaakt en 'kokkala' oorpronkelijk 'botten' ('gebeente') betekent.

Is naturlijk allemaal slechts 'toeval' ('het lot' etc). Net zoals de vele vele aanwijzingen dat die gokspellen gemanipuleerd worden toeval zullen zijn. Er is immers geen enkele aanwijzing dat technologie daarvoor bestaat...Evenmin als die er zijn voor het bestaan van mc-techn. etc. Want wij zijn rationalisten en 'verlicht' en weten alles. Ons hou je niet voor de gek.
Hoogstens 'is the universe is playing tricks on us'. Haha, hihi, zó grappig!

Een probleem is de 'Intel Bug' ! Zie ubuntu.nl voor uitleg.
Oplossing is moeilijk. Gedane toezeggingen blijven geldig.
Immers al het mogelijke gedaan.

E

E
Goét! Wilde ik eerst nog vergeten. Maar 'bij nader inzien' toch nog bij wijze van uiterste dank: Vâl hasstikke deaud!
Met Name de 'rationalisten' en 'know it alls' onder u
En tuurlijk fijn wiekent alvast mitsgaders nog ondanks alles.

Groetekens

E

E
Ik verwees eerder niet voor niets naar die Intel bug. Niet enkel vanwege het criminele ervan. Want ook is het zo dat het een prima voorbeeld is van de stupiditeit van onze zelfbenoemde 'rationalisten' en wetenschappers. Volgens de 'bekende'/erkende 'wetenschap zou het namelijk niet mogelijk moeten zijn om zo'n bug in elkaar te knutselen.
Zie daarvoor de interessante discussies over die bug op Ubuntu.nl
Dus wat doen onze wetenschappers? Ze passen even hun 'theorie' wat aan en geen hond die er verder naar fluit (?)

Ik bedoel maar: zo hobbelt men niet enkel zo maar achter de 'feiten' aan, maar achter de 'wetenschap'. Maar geheime wetenschap? Bestaat niet!

Nou ga ik maar weer eens de schaatsen uit de mottenballen halen. Zou het ijs al dik genoeg zijn?
Komt het nog tot een elfstedentocht dit jaar? Vragen, vragen...De tijd zal het leren.
Gr
E

Eveline Geilenkirchen
Ik ben nog aan het zoeken naar een officiele bron dat Marinakis bestuurslid is geweest van Intralot, wat me stom genoeg nog niet is gelukt.

In ieder geval is er wel nieuws over Olympiacos' Marinakis, o.a. in verband met de 2 ton heroine die in het vrachtschip Noor 1 werd aangetroffen:

http://www.naftemporiki.gr/story/1333549/drug-smuggling-charges-filed-against-well-known-shipower-football-team-owner

Eveline Geilenkirchen
Ik ben een oud-medewerker (slachtoffer) van Intralot Nederland.
Een ruime maand na het verschijnen van dit artikel, werd ik bedreigd op de werkvloer door http://romanianscammer.blogspot.nl/ .

Deze man had op 5-9-'14 nog een foto van een pistool op social media gedeeld, wat de BV CEO kennelijk leuk vond.

Dat bleek direct mijn laatste werkdag te zijn, later werd ik bedreigd met een valse aangifte van afpersing (zou ivm met drugs worden gebracht!), werd er valsheid in geschrift gepleegd, een oud medewerker kreeg 'n baan aangeboden en deze kwam mij plots adviseren de vaststellingsovk te tekenen. Hij heeft de hem beloofde baan niet gekregen.

Na dit onrechtmatige ontslag, kreeg ik een zwijgcontract aangeboden twv 15000 euro, met 'dank aan' Staatsloterij Arjan van 't Veer.

Gezien de omstandigheden, kwalificeer ik dat bod als pure afpersing.

In die periode, ging Intralot BV HR nog langs bij een medewerker om inzage te vragen in onze prive-correspondentie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen