Skip to main content

Doggies (020)

26 februari 2017

dinsdag 15 november-2011
Zoals gezegd, dankzij de koning van de KRO-reünie Rob I weten we inmiddels hoe Pedro Koekebakker's overblijfplek voor zielige Spaanse honden bij La Linea eruitziet. Deplorabel. Ondanks de inkomsten uit adoptie en de steun, zowel monetair als in natura, die hij en zijn vrouwtje Madeleine van Paradijs tot Parasol ontvangen. Zonder nou meteen te suggereren, dat ze steenrijk worden van deze natte neuzenhandel, maar ze moeten toch wat poen overhouden. Al was het maar voor hun ouwedag. Overigens, Madeleine komt uit Zwitserland en zoals gememoreerd gaat zij samen met Pedro daar af en toe op familiebezoek. Je wil af en toe wel eens wat anders horen dan geblaf en het geouwehoer van journalisten.
Of ze in haar geboorteland ook nog steeds gebruikmaakt van de diensten van haar ex is niet duidelijk, maar in het verleden is dat wel eens gebeurd. Haar ex heet Hans H. Schmid en hij bekleedt de functie van bef in Zürich. Daarnaast is Hansepans al sinds mensenheugenis voorzitter van de Dierenbescherming in zijn kanton. Een vereniging die in 1979 Madeleine als 25.00ste lidmaat mocht begroeten en dankzij legaten uit de nalatenschap van kanarie- to kaaimanliefhebbers vele meloenen Zwitserse frankskes in kas heeft. En daarmee gaat onze Hans af en toe lekker megalomaan aan het klaverjassen zonder zich veel aan te trekken van protesten. La protection des animaux c'est moi.
Komen Pedro en Madeleine nog bij Hans over de vloer? Gewoon, voor de gezelligheid, the good old days. Weten we niet. Maar de connectie is wel curieus. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 februari 2017