Skip to main content

Bombs away (017)

16 januari 2017

zaterdag 5 oktober-2013
Hoe is het met uw temporaalkwabben? Met die van ons niet zo best. Wij moesten namelijk flink in ons geheugen grutten naar Tatiana Gruzdeva. Bleek ooit gerommeld te hebben met Ibrahim Todashev. Tot die in een 1 op 1 seance met een FBI-smurf zes kogels in zijn lijf kreeg, waarvan de laatste in gangnamstyle. Die seance ging over een verklaring, die Ibrahiempie eerder zou hebben afgelegd. Ging over een rip-deal die hij samen met vermeend Bostonbomber Tamerlan Tsarnaev in 2011 zou hebben gepleegd, waarbij drie dooien waren gevallen. Voor alle zekerheid werd Tatiana achter een streepjesbehangetje geplakt en zes dagen daarna het land uitgepleurd richting haar thuisland, Moldaviƫ. Omdat haar studentenkaart was verlopen (1). Althans, zo luidden toen de berichten.Wat blijkt nu? Ze zat Pussyziel alleen in de petoet. Tot augustus. Toen mocht zij weer de lucht opsnorkelen van the land of the free. En haar studentenkaart werd met een jaar verlengd.
Wat denk je wat er vervolgens afgelopen dinsdag gebeurt? Zeilt ze in Florida opnieuw Pussyziel alleen achter een streepjesbehang. Zelf denkt ze, dat de aanleiding voor haar arrestatie een telefonisch interview met een dagvod in Boston is geweest op 18 september. Daarin verklaarde zij namelijk ondermeer, dat een andere gap van Tamerlan en Ibrahim ook gearresteerd was door de FBI. Ene Ashurmamad Miraliev. Dat had Tatiana beter niet kunnen boeren, want noch die arrestatie noch het verhoor waren door de smurfen in kwestie op de keien gemieterd. Vandaar dat ze opnieuw werd geclipt. Bek houden.
Overigens werd Ashurmamad tijdens dat verhoor niet bijgestaan door een bef. Dat was hem geweigerd. En wij maar zeiken over die gasten van Greenpeace en hun schandalige behandeling in wijlen de USSR. Terecht, maar dit hele gedoe in de USSA rond die bommen in Boston mag er ook wezen. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 16 van deze serie dd. 16 juli 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2017