Skip to main content

Eenzame wolven (010)

02 april 2017

vrijdag 10 augustus-2012
Eergisteren werd in Texas de 54-jarige Marvin Wilson geëxecuteerd. Hij had ooit een moord gepleegd. Marvin had een IQ van 61 en raakte al in de war als ie zijn schoenveters moest vastmaken. Volgens de letter van de wet had hij aan deze kant van de Styx moeten blijven, maar hij had de pech dat ie zwart was en in het diepe zuiden van de USSA woonde. Little apple, little egg.
Nou de zaak van James Eagan Holmes. De lookalike van André van Duyn toen die nog met bandjes knoeide. In tegenstelling tot Marvin zat James helemaal snor met zijn IQ. Maar volgens de laatste fecalische berichten uit de mainstream zou hij geestelijk niet helemaal lekker zijn geweest toen hij de première van Batman in Aurora van wat extra vuurwerk voorzag. Liep bij een viezevater en wist na zijn nummertje gespreid vuur bij god niet wat hij had gedaan. De eerste stap op weg naar Cuckoo’s Nest is dus gezet. Ook niet leuk, maar je kan altijd nog beter Jack Nicholson tegenkomen dan veerman Charon (1).
Het is overigens niet het enige interessante aspect aan de rechtzaak tegen Holmes. Zo heeft de betrokken kadi op verzoek van het OM besloten om de processen-verbaal en andere paperassen binnenboord te houden. Betekent vooral dat de pers een dikke kan krijgen en de achterliggende machinaties voor het publiek verborgen blijven. Logische vraag: Is er wat te verbergen dan? Wie aflevering 9 van deze serie tot zich heeft genomen weet hoe wij erover denken.
Inmiddels hebben de media beffen het veld in gestuurd om de door de kadi opgelegde “gagorder” van tafel te krijgen. Happy hunting guys. We horen wel hoe het is afgelopen. Stay tuned.

(1) Als er een schaduw ligt over uw mythologische kennis: goegel het woord Styx, dan krijgt u Charon erbij cadeau.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Eenzame wolven