Skip to main content

Vorauseilender Gehorsamkeit (001)

18 april 2018

Bewijzen, wie heeft bewijzen nodig als je weet hoe het zit. En hoe het zit bepalen wij, het vrije westen. Afwijken van de partijlijn is not done. Kijk naar het journaal en je weet hoe de wereld in elkaar zit. De onderdanige houding van de media tegenover “het gezag” valt te verklaren door wat ze in Oostenrijk ooit vorauseilender Gehorsamkeit noemden. In het derde rijk heette het den Führer entgegen arbeiten.  Neem de laatste “gifgasaanval” als voorbeeld. Bronnen hiervoor zijn de video’s van de Witte Helmen, uitgezonden door de media in het westen. End of story, bewijs meneer.
Opvallend is dat er in de VS zelf nota bene Fox was die dat hele verhaal in twijfel trok, op Fox news of all places. Naast Fox is er een kleine rechtse nieuwszender het One America News Network, OAN. Zij stuurden een verslaggever naar Douma en niks chemiese wapens of gifgassen. Op de BBC kwam de ondervraagster niet meer uit haar woorden toen Admiraal Lord Alan West openlijk twijfels uitte over de anti russiese anti assad partijlijn. En toen Robert Fisk, die als één van de weinige westerse journalisten de locatie bezocht en een artikel publiceerde gebeurde er dit in the Guardian. De verslagevers zaten uiteraard niet in Douma, maar ja dat doet er niet toe.
Het netwerk achter de zo geprezen en door de Nederlandse staat mede gefinancierde Witte Helmen is niet mis. Zo bestaan er dwarsverbanden tussen de Helmen en het in ons land gevestigde Mayday Rescue, (Cuserstraat 93, 1081 CN Amsterdam). Een andere partij is de UOSSM, de Union of Medical Care and Relief Organizations, gevestigd op 22 Avenue Saint Clotilde 1205 Genève. Zij hebben ook een Nederlandse tak, die zit in Venlo op Diependijkstraat 64, 5922XX. Allemaal betrokken bij “Vrij Syrië”. Hoe vrij, dat kunnen we gaan vragen in Libië.
Dat de intelligence achtergrond van de oprichter van de Witte Helmen nauwelijks genoemd wordt, alla, daar moet je even naar zoeken en de link tussen al dit moois en de zogenaamde Facebook warriors van de Britse 77thbrigade ook niet. Maar ja, je kunt niet alles verwachten van de media. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 april 2018
Vorauseilender Gehorsamkeit