Skip to main content

Octopussy (478)

dinsdag 8 januari-2013
Het is bijna zielig. Heeft onze meestertiller Robbie van de Rhee zich toch weer overgegeven aan het schrijven van een stukkie. Op zijn bloggie. En het is weer huilen met de lamp op. Wat ie schrijft? Komt ie:

“Het gehele jaar 2012 ben ik slachtoffer geweest van afpersing en chantage. Een malafide ex-advocaat heeft getracht een door hemzelf verzonnen vordering van mij af te persen door te dreigen mij publiekelijk te belasteren. Hij heeft daartoe de kans gekregen van een aantal riool journalistieke websites die anonieme laster zonder hoor en wederhoor en evenzeer zonder de verificatieplicht die daarop berust publiceren. De aanstichter hiervan is inmiddels door de rechter te Amsterdam veroordeeld hiermee te stoppen en verplicht tot rectificatie. De rechtbank te Leiden heeft inmiddels vastgesteld dat de vordering niet bestaat en de aanstichter veroordeeld tot het betalen van een boete. Daarnaast is er strafrechtelijk aangifte tegen deze persoon gedaan. Desgewenst zijn de hierboven genoemde vonnissen voor belanghebbenden beschikbaar”.

Herhaling van zetten, want de kwestie rond deze “persoon” is in deze serie al geruime tijd geleden in volle glorie voorbijgekomen. Maar als volleerd rioolondernemer doet Robbie net of zijn neus bloedt en veegt al het materiaal dat wij uit gerechtelijke stukken en ander officiële bewaarplaatsen hebben geput op één hoop. Al het kwaad dat hem het afgelopen jaar is overkomen is volgens hem afkomstig van deze ene “persoon” .
Robbie, Robbie nou toch. Hoe vaak moeten we nog zeggen, dat we die “persoon” niet kennen? Laat staan, dat ie als onze diepe strot fungeert. We weten het, geloof moet je leren. Maar misschien moeten we eens wat met elkaar keuvelen op 12 februari in Leeuwarden. Liefst voor het vallen van de bijl (1). Kop op. See you en stay tuned.

(1) Zie aflevering 477 dd. 7 januari 2013.

Klik hier om uw reactie toe te voegen