Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (230)

14 februari 2019

Weet u het nog? Dat voormalig buschauffeur Fredje Teeven ooit als crimefighter voor volk en vaderland zulke fijne deals sloot. Of pre-deals. Met jongens als Mink Kok, Cees Helman en Henk van de Meene. En ook nog een lijst met namen van de Haagse glijbaan afduwde waarop ondermeer luitjes voorkwamen die voor een deel chantabel waren geraakt. Naar verluidt omdat ze op verkeerde plaatsen hun broek hadden laten zakken. Tuurlijk weet u dat nog (1). Allicht dat Fredje wat dit fenomeen betreft niet als een eenzame Rémi door veld en beemd waarde. Zo vermoedden wij bijvoorbeeld al meer dan een decennium dat er ergens een deal moest zijn gesloten tussen snuffelende vertegenwoordigers van de Amerikaanse smurfenwereld en Jeffrey Epstein. De eigenaar van een van de Virgin Islands aka “Orgy Island”, die zowel op financieel als sexueel gebied over een flinke zak beschikte en talloze jeugdige virgins liet aanrukken om dat te demonstreren. Groten der aarde die ook wel eens een jeugdig heuveltje wilde beklimmen werden met Jeffrey's privéjet aka de “Lolita Express” met enige regelmaat overgevlogen en vervolgens stiekem voor de eeuwigheid vastgelegd bij het wichelen van hun roede. Toen sommige heuveltjes in de loop van de tijd tot werkende vulkaantjes uitgroeiden gingen FBI-smurfen op pad en werd Jeffrey bij de dure kraag gevat. Er volgde een proces en waar een normale koterkruiper voor heel wat jaren in een staatsonderkomen mag ervaren hoe je langs natuurlijke weg van reetketelsteen afkomt kwam onze Jeff ervan af met 13 maanden slapen in een showpetoet. Overdag mocht ie gewoon naar buiten om zijn zakken in shape te houden. Dat fluwelen vonnis was deels tot stand gekomen door het dumpen van stapeltjes poen in verschillende vulkaantjes en deels door ... jawel, ons vermoeden blijkt allemaal bullseye. Een kwootje uit een Fed-verbaal van 18 september 2008. Komt ie:

Case agent advised writer that Epstein is currently being prosecuted by the State of Florida and is complying with all conditions of his plea with the State of Florida. Epstein has also provided information to the FBI as agreed upon. Case agent advised that no federal prosecution will occur in this matter as long as Epstein continues to uphold his agreement with the State of Florida.”.

Jeffrey had dus inderdaad een deal gesloten met de FBI. Mogelijk de overdracht van het nodige beeldmateriaal. En je moet er toch niet aan denken dat daar ook Olympische prentjes bij waren van “oom Freddie” Heineken (rip), wiens naam en telefoonnummer per saldo ook in Epstein's “zwarte boekje” voorkwamen (2). Gewoon een vraagje uit de losse pols: zou de naam van “oom Freddie” ook op Teeven's List hebben gestaan? Samen met die van “oom Frits”, de rechterhand van “oom Freddie” en net als zijn heerlijk heldere vriend op vertrouwelijke voet met “tante Bea”. God, wat een sombere gedachten op zo'n wonderschone dag. Gauw een pilsje pakken. Stay tuned (JP).

(1) Mocht die materie onverhoopt toch door uw zeefbeen zijn weggezakt dan kunt u bijvoorbeeld in de serie “Fred en de deals” uw herinneringen en uw hart ophalen.
(2) Zie voor dat kostbare werkje eerdere bijdrages in deze serie.

Aad Boudewijn
2011 Consumentenbond en Bits of Freedom geweigerd bij persconferentie Teeven.. Waar inmiddels personeel Bof na meetings met AIVD / CTIVD bij de Criminele Inlichtingendiensten zitten waren ze in 2011 al bezig om zich op te werpen als voorvechter burgerorganisatie om zo te doen lijken dat ze tegen de Sleepnetwet waren. Echter zijn zij een schijnbeweging en Teeven speelt het spelletje hier al mee. Het volk wordt bij de neus genomen en de zogenaamde tegenstanders doen dit in overleg en in opdracht van de overheid..
https://3voor12.vpro.nl/artikelen/overzicht/2011/april/consumentenbond-en-bits-of-freedom-geweigerd-bij-persconferentie-teeven.html

Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 februari 2019
Van Estoril naar Zandvoort