Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (175)

22 mei 2015

Waarom nu? Ineens is koterwipper Jeffrey Epstein ook hier achter het molenpark groot nieuws. Terwijl wij die smeerpijp al op 26 juli 2010 in de uitverkoop mieterden. Samen met zijn gappies.
Prins Andrew, Bill Clinton, Ehud Barak en meer heren uit de buitencategorie. Op 26 maart 2011 deden we dat nog eens dunnetjes over en vergeleken de uiterst voorzichtige manier waarop deze (invloed)rijke stinkdieren werden behandeld met de zijden handschoenenmethode die in Nederland in zwang is bij smurfonderzoeken naar luitjes die de categorie van zwemleraren, hockeyfilmers en ander eenvoudig gebroed ontstegen. Onder wie Frits Salomonson. De ouwe topper van Boekel de Nérée (1), tussen 1966 en 1996 de bef van Bea en Claus en qq. mogelijk net zo'n “oom” van de prinselijke boys als heuveltjesliefhebber Freddie Heineken. Toen er te veel reuring ontstond over Frits' activiteiten in het avontuurlijke circuit werd ie meegegeven met de koninklijke vulles en bij onze zuiderburen op een deftige belt gedumpt. Althans voor de buitenwereld, want ouwe liefde roest niet. Zo zou er bij onze zuiderburen een redelijk recente foto rondzwabberen waarop Alex, Maxi, Frits en Hammie samen staan afgebeeld met stenenschuiver en feestneus Chris Thünnessen (2). Vraag je je toch af of zo'n Maxi tijdens haar inburgeringsperiode geconfronteerd is met artikelen die betrekking hadden op de olympische oefeningen die “oom Frits” indertijd uitvoerde met de in ruime mate aangeleverde jongetjes van kleurrijke afkomst. Zal wel niet. En zo ja, dan weet ze hoe ze zulke dingen begraven moet. Zo gaat dat in de o zo transparante high society. Here, there, everywhere. Stay tuned.

(1) Gerenommeerd Amsterdams befkantoor, waar indertijd ook Frits' nog steeds in leven zijnde vriend Oscar Hammerstein een plekje had gevonden. Mag ie een baard hebben aangeschaft, zijn verleden blijft hem achtervolgen.
(2) Zie voor hem de serie Schimmen achter Pim en Octopussy

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
22 mei 2015
Van Estoril naar Zandvoort