Skip to main content

Valse vlag (037)

14 december 2015

Hoe heet die kutkever ook weer? O ja, Elliott Higgins. Een internetscharrelaar die met assistentie van Sjors Soros en de msm, waaronder de hijgende Twan Huyssekte, ons de afgelopen jaren tot twee keer toe ernstig besodemieterd heeft. Eerst kregen we dat gifgasverhaal in de gleuf geduwd. Adolf Assad zou meer dan duizend onschuldige mensen een dodelijk poepie sarin hebben laten ruiken. En later moesten we geBUKT gaan staan voor dat dumpverhaal met dia's over het neerhalen van de MH17 (1).
Wat die sarin betreft: de toch niet als een journalistieke oliebol bekend staande collega Sy Hersh kreeg van de msm al eens een tobbe ijswater over zijn kanis toen hij beweerde dat Adolf er geen moer mee te maken had. Sy was een broddelaar, Elliott de nieuwe god. Nou, er is nieuws. Een onderzoek van het Turkse OM heeft uitgewezen, dat ene Hayyam Kassap de regie voerde bij deze sarin-tragedie. En Hayyam is geen gappie van Adolf. Hayyam hoort thuis bij de tweede generatie van Osama's circusartiesten. Een Al Nusra-acrobaat, die voor zijn act op een achteraf gelegen Turkse bazar zowel de sarin-ampullen als de raketten op de kop tikte. Om Barack O. over de rode lijn heen te helpen en Adolf een Saddammeke te bezorgen. Hayyam opereerde overigens niet in zijn uppie. Naar aanleiding van voornoemd onderzoek werden 13 man tijdelijk in een kerker gemieterd. Niet voor lang. Ze mochten al gauw weer naar huis en hoorden er verder niks meer van. Te genant hè. Premier Erdogan zou zwaar in zijn hemd hebben gestaan, want de Turkse snuffeldiensten waren volledig op de hoogte van cq. betrokken bij Hayyam's lethal weapon act.
U weet waar deze plot op uitliep. Barack ging zijn rooie Rubicon niet over, mede dankzij het optreden van Vlad. Het officiële onderzoek in Damascus raakte in drijfzand. En Elliott, Sjors, de msm (inclusief de Huyssekte) en andere valse vendelzwaaiers? Die zwegen. Gelukkig hebben ze MH17 nog. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 35 dd. 15 april 2015. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 december 2015