Skip to main content

Octopussy (489)

vrijdag 1 maart-2013
Ja, jammer. Hebben we eergisteren per mail wat vraagjes bij PowerNoc-goeroe Marthin Henken gedumpt. Maar niks van hem vernomen. Nou kan het zijn dat een warm contact in de knop werd gebroken door de dagenlange makkes bij UPC, maar we willen de inhoud van onze mail niet laten verstoffen door externe problemen. Dus hoppa.
Allereerst hebben wij Marthin gevraagd of Robbie van de Rhee zich inderdaad bij het Larense PowerNoc had gemanifesteerd. En verder of Marthin zelluf net een faljissement achter de rug had bij het Almeerse callcentrum Wijzenraedt, of de baasjes van het Turkse centrum voor wie ie in het verleden had rondgecalled iets vandoen hadden met het TRE-drama (1) en of zijn broer bij Fortis hem nog wel eens te hulp schoot als ie in de dalles terechtkwam. Dat was al een flinke schep, dus we hebben hem de vraag of ie ooit zakelijk iets te maken had gehad met de wat losjes met andermans poen omgaande Hansje Noomen nog maar even laten zitten (2).
Zo, nou weet u het alvast. Mochten we iets van Marthin vernemen, komen we bij u terug. Stay tuned.

(1) Voor onze openbaringen over TRE dient u terug te gaan naar 2009. In dat jaar publiceerden wij de uiterst sappige serie “TRE, wat is daarmee?”. In die serie is ondermeer sprake van het afknippen van een herenaanhangsel, dus enige voorzichtigheid is geboden.
(2) Voor Hansepans biedt een rondgang in ons archief een ruime mogelijkheid om weer eens lekker te schudden met de buik.

Klik hier om uw reactie toe te voegen