Skip to main content

Tussen premies en piraten (036)

28 februari 2017

dinsdag 6 september-2011
Zie je, daar heb je het al. Meldt zich een klasgenoot van ons mediatorretje en wat zegt die? Dat zij samen met haar in een derde klas van de middelbare school heeft gezeten. In 1972!! En dat "Pien", zoals zij haar noemde, als ze zich goed herinnert dat jaar niet overging. Daarna zou "Pientje" de gezondheidszorg zijn ingedoken. Het probleem hoe zij dan op 5 november 1975 beëdigd kon worden als advocaat wordt daarmee niet kleiner. Laat staan voor welk kantoor zij daarna in het veld was. Want dat vermeldt ònze Pientje niet. Noch op haar eigen site, noch op de site van de Amsterdamse mediatoren.
Zoals eerder vermeld moet pientere "Pien" beginjaren tachtig haar entree hebben gemaakt bij Fortis/AMEV en schopte het daar niet alleen tot procuratiehouder maar naar eigen zeggen zelfs tot manager financiële dienstverlening. En dan kan het haast niet anders of zij kende fileverzamelaar Rob Beumer, die binnen het concern in dezelfde sector actief was (1).
Na haar afscheid bij de bankverzekeraar in het najaar van 2000, dat naar verluidt niet zonder bimbambeieren verliep, werd zij volgens het antecedentenregister van juristen in 2001 opnieuw beëdigd en deed voortaan vanaf het huisadres samsam met haar echtgenoot. Die had zijn kantoor namelijk laten weten, dat hij wat vaker zijn benen onder zijn eigen bureau wenste te strekken. Was niet verwonderlijk, want in mei 2000 (!) had hij op zijn privéadres een beleggingsvehikel tegen de muur geparkeerd en de zorg voor zijn vader's vette familiespaarvarken op zich genomen. En dat vergde naast zijn befarbeid zoveel tijd, dat hij zich niet dag en dagelijks naar het kantoor kon spoeden.
Maar het wordt nu zo langzamerhand tijd om eens serieuze aandacht te besteden aan zijn avontuurlijke optreden als beursbengel. Fasten your seatbelts. Stay tuned.

1. Zie voor de curieuze toeren van Robbedoes bij Asam/ASR eerdere afleveringen uit deze serie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Tussen premies en piraten