Skip to main content

Twittertruukjes (001)

17 november 2017

Dat kon er nog wel bij. Gisteravond ging ineens de stekker eruit bij Peter Lagendijk's twitter account. Nou hakte Peter er tot groot genoegen van zijn enorme aantal volgers dagelijks flink op los, waarbij zijn voorkeur uitging naar Justitie, de banksters van Van Lanschot en de Schotse kasteelheer Dick Wessels. Onderwerpen die ook bij ons enige populariteit genieten. Nou verwacht je, dat de reden voor Twitter om over te gaan tot een nummertje stekker trekken terug te voeren was naar klachten van bovengenoemd trio guillotinegasten. Over taalgebruik, vermeende beledigingen, eventuele onwaarheden en ander snoepgoed. Maar nee, Twitter wist een andere reden op te graven uit zijn regelementenboekje. Kwootje. Komt ie:

Hello. It has come to our attention that your Twitter account is in violation of the Twitter rules, specifically the policy of Impersonation: http://support.twitter.com/entries/18366-impersonation-policy. Impersonation is pretending to be another entity in order to deceive, and is strictly prohibited. This account has been suspended and will not be restored.

Als we het goed begrijpen belazert Peter de boel volgens de afdeling ethiek van de firma Twitter en treedt ie op voor iets of iemand anders. Oftewel: Peter is Peter niet. Met dezelfde gang kunnen wij op onze beurt zeggen dat Twitter Twitter niet is en wordt bestuurd vanaf een boerderij in Langley. Maar dat brengt ons hooguit in La La Land en daar willen we niet wezen. We gaan liever op zoek naar de echte reden van Twitter om de toch al door de overheid en haar bancaire sidekick tot het bot getreiterde Lagendijk van zijn account te beroven. Wij komen er zéér binnenkort op terug. Vandaag nog? Zit er dik in. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 november 2017
Twittertruukjes