Skip to main content

Tussen premies en piraten (099)

28 februari 2017

donderdag 20 maart-2014
Is er iets gebeurd soms? Mag je wel zeggen. Jos Lindhout heeft deze week twee aangiftes gedaan. Een tegen oud-ASAM directeur Rob Beumer en ASR/ASAM wegens oplichting cq. valsheid in geschifte en een tegen Flip van den Hurk wegens meineed. Hatseflats. Waarom? De voormalige eigenaar van PSL is het zat. Spuugzat. Al die ellenlange juridische procedures zijn niet in zijn kouwe kleren gaan zitten. Laat staan zijn warme. En daarom maakt hij nu twee bypasses. Bij het gevalletje-Beumer/ASR-ASAM gaat het om het naar voren schuiven van Leo Geeris. Als borg voor een overeenkomst tussen Lindhout en ASAM uit 2003, waarbij eerstgenoemde een lening van 1,3 meloen euro afsloot met ASAM, in de persoon van Robbie Beumer (1).
Voor het gevalletje-Van den Hurk moeten we terug naar 31 oktober 2013 toen hij met deze mail reageerde op de oproep voor de kadi in Utrecht te verschijnen ter gelegenheid van een voorlopig getuigenverhoor. Het kostte kennelijk wat moeite, maar op 13 november maakte Flip toch zijn entree en kwam licht vermoeid tot deze summiere verklaring. Summier of niet, zijn oratie bevatte voor Lindhout voldoende aanknopingspunten om Flip opnieuw voor de kadi te sleuren. Nu voor meineed.
Aan de vooravond van de twee bovengenoemde aangiftes liet ASR's huisadvokaat en Domstad-deken Leonard Böhmer schielijk weten dat Lindhout ook een aangifte tegemoet kon zien als hij zijn voornemen versus Robbie en Flip uit zou voeren. Vond Lindhout een buitengewoon goed idee. Fasten your seatbelts. We naderen een luchtzak. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 98 van deze serie dd. 12 maart 2014. Dit is het bewuste proces verbaal.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Tussen premies en piraten