Skip to main content

Trump en Deep State (033)

13 maart 2020

Tulsi Gabbard blijft in de race voor de kandidaat van de Democratische Partij in november. Omdat noch Biden noch Sanders duidelijk zijn over 'regime change wars' , zoals Gabbard dat is. Tulsi is nog steeds in actieve dienst in de rang van majoor. Veteraan Uit Irak en Afghanistan. Zij weet waarover ze praten. Ze zag (medische troepen) de doden en gewonden dagelijks binnenkomen.
De noodgreep van het DNC tegen Bernie Sanders, Joe Biden, kan niet goed aflopen. Denk aan verkiezingen voor het Congres. De partij zal mogelijk splitsen. Het zich vergissen in Trump ('gek') door het establishment, de borreltafel en MSM zal ze nog jaren bijblijven. Het is voor 'de goede smaak' nooit mogelijk geweest de Donald op waarde te schatten. En dat is politiek onvergeeflijk. Trump, een zakenman zonder enige politieke ervaring, leerde hen een lesje waar ze niet van terug hebben. Een lesje dat het Amerikaanse politieke landschap definitief zal veranderen. Omdat de Democratische Partij ontmanteld wordt en de jongere generaties genezen worden van vertrouwen in het politieke systeem. De idioterie van de Democratische voorverkiezingen (denk aan Iowa...), zou dat in 2024 voor herhaling vatbaar zijn? In de ogen van het DNC vast wel. Het laat zien hoe losgezongen ze zijn van de realiteit.
De enige die overeind is gebleven is Tulsi Gabbard. Sanders, Biden en de rest zijn geschiedenis. Zij zal worden herinnerd door de nieuwe radicale generaties. Ook al is ze door het DNC, tegen de regels, uitgesloten van het debat zondag aanstaande. Het zal haar sterker en geloofwaardiger maken. Een majoor in het leger die, als enige kandidaat, ijvert voor een einde aan de regime change wars. De toekomst is voor Tulsi.
Over oorlog gesproken: het Pentagon is een een 'trillion $', 'een miljoen maal miljoen' (1.000.000.000.000) aan belastinggeld 'kwijtgeraakt'; niet te verantwoorden in de boekhouding, van hun budget.
Nog afgezien van wat er voor dat bedrag aan goeds had kunnen gedaan in eigen land of daarbuiten, kan het de belastingbetalers hier wellicht bewust maken van wat onze opeenvolgende regeringen hebben uitgegeven aan mensenoffers. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 maart 2020
Trump en Deep State