Skip to main content

Trump en de 'nigga's'

17 augustus 2018

De memoires van 'de enige zwarte in het Witte Huis' (een zwarte vrouw die een goede baan verruilde voor de royalties voor 'onthullingen' over Trump), de auteur die nu beweert dat ze een opname heeft van hoe Trump 'het N-woord' gebruikt, kwamen op een moment dat uit peilingen bleek dat nog nooit een Republikeinse president ooit zo populair is geweest onder Afro-Amerikanen. Zeer welkom dus. Maar ook die laatste 'opname' heeft in Trump's populariteit onder zwarten niets veranderd. Het 'N-woord' is voor hen al lang niet meer wat de politiek-correcte blanke elite in DC die van Trump afwil denkt dat het is. Het is een geuzennaam geworden. Natuurlijk zijn er een keur aan vooraanstaande 'blaka patata's' zoals de Surinamers ze noemen (zwart van buiten wit van binnen) die Hillary en DC (Democraat of Republikein zegt niets) te hulp komen om Pence in het zadel te helpen. Beyoncé en Kanye West en andere miljardairs die losgezongen zijn van "hun gemeenschap" al proberen ze dat met clips te ontkennen. Deze artiesten zochten een blank publiek om binnen te lopen. Geen zwart. De macht van het aantal.
OK, Trump 'racist'. En Stef Blok niet? Of Marcus Rutte? Wat zijn die dol op vreemdelingen. 'Laat iedereen de homo-hater en racist in zichzelf ontdekken' roepen de dominees/kooplui. De enigen die niet racist zijn, zijn de gewone mensen die iedere dag met de buitenlanders leven. Op de markten en in de volksbuurten. De rijken in hun afgesloten 'condominions' en wijken zijn de racisten en dat weten ze best. Hoeveel avonturiers die uit Afrika de Mediterranee zijn overgestoken zijn er opgevangen in Laren, Bloemendaal of Haren? Zijn er villa's ingericht voor onze nieuwe Nederlanders? Nee toch? Ze zijn gehuisvest tussen de kwetsbaren in de samenleving, wier banen op de tocht staan omdat deze nieuwkomers nu eenmaal goedkoper zijn, net als de 'gastarbeiders' die eerder in dienst van het grootkapitaal werden geïmporteerd (Italianen, Portugezen en Spanjaarden tot ze te duur werden en vervangen door Turken en Marokkanen). Natuurlijk wil iedereen in Den Haag en het VNO dat vergeten. Ze zijn 'op eigen gelegenheid' gekomen? Het werd georganiseerd ten bate van het grootkapitaal, net zoals het gebruik van massa-emigratie als geopolitiek wapen met 'Syriërs die Assad ontvluchten' de afgelopen jaren.
We hebben goed nieuws: de aanval op Idlib is geopend. Afrin volgt (zie ook de serie Afrin en Erodgan). Het afvalputje waarheen alle extremisten (de 'gematigde rebellen' van onze MSM) zijn overgebracht wordt binnenkort onder de voet gelopen door het Syrische leger en de Koerden. Dan vluchten ze (100.000-den) naar Turkije. Die wil ze niet. Gelukkig bestaat er een overeenkomst tussen de EU en Turkije die gek genoeg stand houdt ook al siddert de Turkse relatie met de VS. Die jihadi's komen hier, in navolging van de vorige golf die zonder papieren door 'Gutmensch' Merkel welkom werd geheten. Het is logisch: wij betaalden en bewapenden hen tegen Assad. Dan komen ze hierheen; net als de KNIL-militairen van 'Ons Indie'.
Ik kan me nog herinneren hoe lang ik in de rij stond bij de Vreemdelingenpolitie op het Waterlooplein om een visum te bemachtigen voor mijn Turkse vriendin (werkzaam als anesthesist in een Duits ziekenhuis): 3,5 uur. We hadden elkaar noodgedwongen alleen in Duitsland kunnen ontmoeten, maar ik wilde haar Amsterdam laten zien.
Nu hoeft dat niet meer. Deze 'set-up for tourists' is zondagochtend vroeg zonder mensen misschien leuk, maar verder niet meer. Geen Amsterdammer komt ooit nog in het Centrum. Hetzelfde grootkapitaal dat van Trump afwil is de eigenaar van de hoofdstad van ons land. Voor de rest van het land vrees ik. (WK)

JoopFinland
Ik als witman laat iemand die zwart is toch maar liever zelf bepalen hoe het voelt om als nigga aangesproken te worden...
Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 augustus 2018