Skip to main content

Zwabberende ballen (004)

20 maart 2015

donderdag 22 juni-2006
Je kan misschien soepeltjes uitleggen hoe de nederlaag na een draak van een wedstrijd tot stand is gekomen, maar daar heeft de consument geen vierkante kloten mee te maken. Dat bleek weer eens uit een mail die wij ontvingen van “Incasso-actie Ons Heerewaarden” naar aanleiding van de wedstrijd Aether Arcus versus Rob van de Rhee. Kijkt u even mee?

”Er wordt allemaal wel geluld over de bedrijven die deze man(nen) heeft (hebben) opgelicht, maar o.a. van wiens geld?Juist ja..ruim 250 van niks vermoedende Aether Arcus klanten in buitengebieden van de gemeente Maasdriel en omliggende gemeenten.
Zoals toen in de pers te lezen  was op donderdag 20 maart 2003 kregen wij als inwoners van Maasdriel WDSL service van Aether Arcus. Iedereen kreeg toegang tot snel internet. Wethouder J.H. Verhoeckx was initiator en is toen als eerste bewoner aangesloten op het WDSL netwerk van Aether Arcus. Hiermee is toen het startsein gegeven om de bewoners van Maasdriel en omliggende gemeentes te voorzien van breedbandinternet via de infrastructuur van Aether Arcus in samenwerking met Kabelfoon.
Aan de inwoners werd in een persbericht door de heer Verhoeckx gemeld dat Aether Arcus samenwerkte met gerenommeerde partijen, zodat de eindgebruiker altijd kon beschikken over een snelle breedbandverbinding met een hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid.
Inmiddels zijn ook andere buurtgemeenten op het WDSL servicenet vanAether Arcus aangesloten, zoals Zaltbommel, Neerijnen (Varik, Ophemert en Heeselt, Gorinchem-Oost (Vuren) en verder nog omgeving Breda.
Nu, ongeveer drie jaar later en na een verhuizing van Kabelfoon naar Caiway en vervolgens naar XS2me kreeg alles zijn dieptepunt vlak voor Pasen 2006. Toen kreeg iedereen op 8 april via de mail te lezen dat ook Aether Arcus/XS2me (onder leiding van de toenmalige zakenpartners Robert Roomer en René Slegers), weer was overgenomen door Telpro Communications (Rob van de Rhee) te Luxemburg. Met als gevolg dat wij (circa 250 gedupeerden)allemaal ons geld kwijt zijn door deze pipo’s en binnenkort geen WDSL Internetservice meer hebben.Maar daar wel voor hebben betaald. Ophangen die gasten”.


Dat laatste is waarschijnlijk niet helemaal in overeenstemming met het Wetboek van Strafrecht en bovendien zou een galg op het Amsterdamse Concertgebouwplein, tussen het struweel van het rustieke Laren, de bescheiden bankfilialen van Guernsey of de blauwe koeien van La Punt nogal dissoneren. Beiroet, zou dat wat wezen? Per slot worden in Libanon ook stranden ontruimd met raketten uit zee. Dus een galg zou daar zelfs ludiek zijn. Iets om voor te gaan misschien voor de “Incasso-actie Ons Heerewaarden”. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 maart 2015
Zwabberende ballen