Skip to main content

Hello, Kiev control (007)

04 april 2017

donderdag 24 juli-2014
Dnjeprpetrovsk nam het over van Kiev. De begeleiding van de MH-17 in zijn dying moments. Dnjeprpetrovsk is de hoofdstad van de gelijknamige oblast oftewel “provincie”, die al voor de entree van de aan de hand van zijn vader in het wereldje van wapens, snollen en mindbenders groot geworden president Poroshenko, met een nieuwe gouverneur werd opgezadeld: Igor Kolomoisky. Nu had de door de EU en USSA gesteunde chocogarch Poroshenko (1) tijdens de race naar het presidentschap wel degelijk te maken met enige concurrentie. Die kwam bijvoorbeeld van de zijde van Oleg Tsarov. Een gap van de verdreven president Yanukovich en om die reden al vantevoren kansloos. Toch vond de op goede voet met de Amerikaanse vice-president Joe Biden staande Kolomoisky het nodig om Oleg even te bellen. Om hem iets in het oor te fluisteren. Kwootje. Komt ie:

"Tomorrow, fuck, they will go after all your family, fuck. We're going to hang them right in the townsquare, fuck, and put a contract on your life, fuck, big money. One million dollars for your life. They'll be looking for you everywhere”.

Zoals eerder vermeld is de ook al niet bijster netjes aan zijn poen gekomen Kolomoisky de grote man achter het met Nazi's en internationale huurlingen volgestouwde Azov bataljon, dat her en der al geheel conform hun geloofsbelijdenis al vreselijk heeft huisgehouden in de oostelijke regionen van Oekraine. En juist onder het regime van deze topcrimineel en oorlogsmisdadiger vonden de laatste vliegminuten van de MH-17 plaats. Nou kan je tot vervelens toe naar Vlad wijzen en zelfs een ongelooflijke oorlogshitser als John Mac Cain daarvoor inzetten (2), maar wat dacht je van een stuk ongeluk als Kolomoisky? (3) Stay tuned.

(1) Eigenlijk Waltzman, Poroshenko is de naam van zijn moeder.
(2) Mac Cain verscheen gisteren in Een Vandaag. Hij gaf ons ondermeer de goeie raad onze defensie te versterken en ons harder op te stellen tegenover Moskou. Verder kwam hij met het goeie nieuws, dat de USSA ons binnen 2 à 3 jaar ook gas kon leveren (!). Dan waren we meteen van die afhankelijkheid van Rusland af, begrijpt u. Kijk, weten we meteen waarom al deze ellende gaat en bijna 300 onschuldige mensen daarvoor in een klap het leven verloren.
(3) Neem voor Oleg eens een kijkje in onze serie actueeltjes “Fuck”. Word je niet vrolijk van.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 april 2017
Hello Kiev Control