Skip to main content

Terra Vulgaris (002)

31 maart 2017

woensdag 21 januari-2009
Nou, gaan we gewoon verder waar we gisteren gebleven waren. Bij de inhoud van een stel smurfenrapporten in de zaken rond de bunkerende Willem H. te A., Jesse (de zoon van Greg), de in de VS verblijvende Rommy, de met Johnnyboy van den Heuvel bellende Peter la Serpe, de ook al druk om zich heen bellende Moppie Rasnabe en ... diens gappie Mark Burbach. Wat dat laatste betreft gooien we er maar weer eens een kwootje tegenaan. Om het wat levendig te houden. Gaat om een gesprekje van een kleine twee uur tussen Moppie en zijn aanzienlijk jongere broertje Youssef dd. 1 februari 2008. Komt ie:

" ... Moppie: Hoe is het met die alcoholist (populaire aanduiding van Mark Burbach, red. KM)?
Youssef: Gaat goed toch?
M.: Ja?
Y: (lacht).
M.: Nee serieus.
Y.: Ja, nee, het ziet er nu wel goed uit hoor. Het ziet er echt goed uit. Het ziet er goed uit, maar we moeten geld hebben.
M.: Denk je dat ie ooit een klapper maakt?
Y.: Ja, er moet gewoon geld komen.
M.: Ik begrijp niet dat ie niet gewoon vier, vijf mensen ... ken je toch geld lenen?
Y. : Ja, dat zeg ik ook tegen hem, maar ja.
M.: Dirk-Jan Bakker geeft het honderd procent.
Y.: Ja?
M.: Ja, natuurlijk man.
Y.: Maar schaamt ie zich of zo?
M.: Ik weet het niet.
Y: Maar ze hebben vandaag een gesprek met een bedrijf. Gaan ze zeg maar punten op papier zetten, een advocaat en dan ...
".

Uiteraard zochten de meeluisterende bromsnurfen uit wie die meneer Burbach, die Youssef en zijn broer Moppie van de nodige pegels moest voorzien en kennelijk voor Terra Vitalis in touw was, nou in godesnaam was. Bleek een adres te hebben in het zo keurige Bilthoven. Ja, fluisterde een ingewijde ons gisteren in, maar dat is eigenlijk een postadres. Mark woont in een villa in Den Dolder. Daarnaast bleek hij volgens onze smurfgegevens over een flat op de Amsterdamse Van Leijenberghlaan te beschikken. Een heul interessante flat by the way. Hebben we het nog over. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
Terra Vulgaris