Skip to main content

Same player shoots again (001)

06 september 2018

We moeten ervan overtuigd worden dat sinds januari 2017 'een gevaarlijke gek' in het Witte Huis is ingetrokken, waar vroeger 'verantwoordelijke lieden' als Bush, Clinton en Obama 'over de macht over leven of dood' beschikten. Iemand die daar intrapt is geen knip voor zijn/haar politieke neus waard.
In de voorbereiding van de congresverkiezingen op 7 november a.s. is een oude bekende opgedoken. Iemand die we kennen uit 1974, toen hij (samen met collega Carl Bernstein) via 'Deep Throat' het Watergate-schandaal in de openbaarheid bracht dat Nixon deed aftreden voor hij afgezet zou worden. 'Impeachment'; precies wat Donald Trump dreigt. Deze 'Deep Throat' bleek later 'Deep State' te zijn: nl. de onderdirecteur van de FBI. Dezelfde organisatie die, met NSA en CIA, vanaf zijn aantreden in 2017 de jacht op Trump heeft ingezet. 'Same player shoots again', heet dit stuk dan ook: Woodward (na 54 jaar nog in dienst van dezelfde Washington Post) hield gesprekken van 'honderden uren met de meest nabije adviseurs en legde alles op tape vast'.  

Er is dus 'bewijs' voor 'Speciaal Aanklager' Mueller. 
Essentieel in het verhaal dat het Amerikaanse volk moet overtuigen een meerderheid (en dan betekent het verschil Republikeins of Democraat evenveel als VVD, D'66, CDA, PVV of GL hier: woorden) te kiezen die Trump kan 'impeachen' is het verhaal 'Hoe minister van Defensie John Mattis de wereld van Wo3 redde'. Want daar gaat al het kabaal allemaal om: Deep State wil Trump verwijderen omdat hij niet 'naar behoren fuctioneert' zoals zijn voorgangers en voorkomen dat hij in 2020 herverkozen wordt. Daarom wordt alles in stelling gebracht: om Mike Pence (Trump's LBJ) de termijn te laten afmaken. Het verhaal dat de 'ge-eerde Bob Woodward' (wie zou durven aan zijn geschreven woorden te twijfelen) ons in zijn boek 'Fear' ('Vrees') opdisselt is dat begin 2017, toen weer eens een fake-chemische aanval 'van Assad op zijn eigen bevolking' was georganiseerd (Mi5; Witte Helmen) om de juist aangetreden Trump te testen, Mattis de wereld redde omdat Trump als eerste regeringsdaad Syrie wilde platbombarderen. Nogmaals, wie dit gelooft is echt ver van huis. Trump, die was verkozen op goede relaties met het Rusland van Poetin, zou direct 'zijn ware gezicht' hebben willen laten zien. Het is te grotesk voor woorden en de implicatie van bewezen Deep State-woordvoerder Woodward kan geen andere conclusie opleveren dan dat het spel op alle terreinen en met alle beschikbare middelen gespeeld wordt. De isolationistische lijn wordt goed verwoord door een onwaarschijnlijke conservatief met een groot verleden in DC en grote invloed: Pat Buchanan.
Een volgende rookgordijn is het gebeuren in de Democratische Partij in de aanloop naar de Congresverkiezingen (soms ook voor de gouverneur van de Staat) op 7 november; 'Decision Day'. Daarbij moet eerst even het schimmige systeem van 'Primaries' (voorverkiezingen) worden uitgelegd. Omdat de verkiezingen in de VS (net als bij ons) via 'kiesverenigingen' verloopt die de kandidatuur bepalen, worden voorafgaande aan verkiezingen door ingeschreven leden van de kiesvereniging voorverkiezingen georganiseerd wie mag meedoen. Een volstrekt ondoorzichtig spel waarin de leiding van de partijen (net als hier) bepaalt met wie ze in DC (hier Den Haag) willen samenwerken tbv het Kapitaal.    
Na de opwinding en ontzetting over de onverwachte overwinning van Trump op Hitlery Clinton (de candidaat die Deep State gewenst had voor haar neo-con agenda om in het MO regime-change te bewerkstelligen a la Libiƫ) wordt de onrust in (goedgesitueerd; denk aan GL) links Amerika over 'de vastgoedbaron die de macht had veroverd' met geld van Soros en aangewakkerd door 'de vrije media' die in de VS opeens heeeeeeel groot bleken te zijn geworden natuurlijk ook gebruikt om voor een meerderheid voor afzetten van Trump te zorgen.
In de voorverkiezingen in de staat NY zijn twee vrouwen (een zwarte en een latina) na overwinningen in de primaries zeker van een zetel in het Congres (er zijn geen RP tegenkandidaten). Pressley was eerder 'de eerste zwarte vrouw in de gemeenteraad van Boston'. Nu zou ze het eerste zwarte vrouwlijke Congreslid voor de staat Massachutes worden. Het bastion van de 'liberals'. Waar hebben we dat eerder gehoord.... 'Hope?' 

Alles wordt uit de kast gehaald om Trump (die vaart op economische sucessen) ten val te brengen. 

(WK) 

stan van houcke
ik citeer: 'Toch moeten we Trump blijven zien als wat hij is: een vastgoedmagnaat die als zodanig geen wezenlijk gevaar voor Deep State had hoeven zijn...' Ik vrees dat deze schrijver een fout maakt. het militair-industrieel complex, aangevuld met inlichtingendiensten, heeft geen enkele baat bij een vastgoedmagnaat, die de verouderde infrastructuur van de vs wil vernieuwen met steun van een deel van de financiële wereld. het geld daarvoor zal dan niet gaan naar de bodemloze put van het militair industrieel complex. hier zijn twee kapitaalgroepen die met elkaar strijden om de poen.
sybrand
Toch zal dat niet meevallen, om Trump ten val te brengen.
Na de verkiezingen werd gezegd 'this is a Goldmann Sachs-operation.'
Ik denk dat de as Israel/Rusland eens onderzocht moet worden. Beide landen hebben er belang bij dat Assad wint. Kijk maar naar de fake-bombings van trump en nethanayu in het gebied. Trump belt met Vladimir EN ZEGT; dan en dan gaan we bombarderen. Allemaal voor de vorm. ZE WILLEN MAAR 1 DING EN DAT IS STABILITEIT.
De Negev-hackers die de e-mails van de DP BEMACHTIGDEN VERSPREIDDEN DIE VIA WIKILEAKS = RUSSIA.
De moles in the DP die Trump inzette waren waarschijnlijk van joodse afkomst, maar dat mag je allemaal niet zo zeggen...
kortom; follow the money.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 september 2018
Same player shoots again