Skip to main content

Letselschade (013)

28 februari 2017

zondag 26 februari-2012
Nee, wisten we niet. Maar nu wel. Blijkt Hombergh Holdings september vorig jaar bij een kadi van de rechtbank van koophandel in Turnhout een klacht in de gleuf te hebben gepropt tegen EMC Medical Instruments en Koenraad Kunnen, de kurk waarop EMC in wezen drijft. Ze worden beschuldigd van "verboden slechtmaking" oftewel het verspreiden van klotennieuws over Hombergh Holdings en de legodoos vol Waegener, waarin Sint Hendrik en zijn Pieterbazen hebben geïnvesteerd.
Dit gekloot zou volgens de beffen van Hombergh Holdings in strijd zijn met de in het voorjaar van 2010 gezalfde Belgische wet op de marktpraktijken en de bescherming van consumenten. Of de kadi aan EMC en meneer Kunnen asjeblieft een verbod wilde opleggen om nog langer treurmarsjes ten gehore te brengen over Hombergh Holdings en Waegener. Op straffe van een dwangsom van 25.000 euro per overtreding. Dank u.
Nou wordt Kleintje Muurkrant nergens genoemd in de gerechtelijke stukken maar ergens hebben wij het doorgebakken vermoeden, dat de artikeltjes die wij in deze serie over de schutting hebben gemieterd voor Hendrik op zijn minst mede-aanleiding waren om naar het Turnhoutse gerechtsgebouw te klapwieken.
Bleek geen gelukkige keuze te wezen. De kadi verklaarde op 17 februari jl. de vordering van Hombergh Holdings versus EMC ongegrond, omdat hij van de bewijslast geen Leonidas kon maken. In de zaak versus Koenraad Kunnen verklaarde hij zich onbevoegd. Daar mag een collega in Tongeren verder aan snuffelen. Terug naar af cq. Tongeren. Of naar Breda, want daar schijnt ook nog iets op de rails te zijn gezet. Je moet wat doen voor je poen. Al kost het een meloen. En wij? Wij gaan onverdroten door met het verspreiden van klotennieuws. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017