Skip to main content

Letselschade (027)

28 februari 2017

dinsdag 23 juli-2013
Deze serie vol hebzucht en lage listen lag er al een tijdje stijf bij in onze vrieskist vol verhalen met een open einde. Reden: publiciteit is niet altijd nuttig voor de hoofdrolspeler. Maar met dit weer komt zelfs een portie kippenbouten bij – 30 Celsius weer tot leven. Dus ook deze story.
Het deksel ging weer open toen een paar dagen bij ons een mail binnendenderde. Komt ie:

“Wist u dat Leo Nipshagen thans de advocaat betaalt van Wouter van Loon? Weet u inmiddels wie Leo Nipshagen is? Zwager van Martin Schröder (ex-eigenaar van Martinair). Nipshagen woont in 'sGravenwezel in de Sint Hubertslaan”.

Hoe was het ook weer? O ja, hoor en wederhoor. Dus zonden wij deze mail naar Leo. Komt ie:

“Geachte heer Nipshagen,

Binnen het kader van de serie artikelen onder de titel “Letselschade” op onze site zouden wij graag van u willen vernemen of het juist is, dat u nog niet zo lang geleden de in juridische problemen geraakte Nederlandse ondernemer Wouter van Loon te hulp bent geschoten bij het betalen van diens advokaatkosten. Mocht dit zo zijn, dan zouden wij graag willen weten of uw initiatief louter op humanitaire gronden berust of dat een andere moverende reden u tot dit besluit heeft gebracht”.


Zie je wel, we kunnen ons wel netjes uitdrukken. Nou zal het ons benieuwen of Woutje inderdaad een maecenas heeft gevonden en zijn bef daardoor niet met een ijskoud gat in zijn begroting blijft zitten. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017