Skip to main content

Sappig (007)

02 april 2017

donderdag 8 november-2012
Komen vier smurfen voor de kadi. In Kunduz. Zijn niet opgeleid door onze pleemobiele brigade, maar door Amerikanski’s. Pietsie ruwer volk als je de verhalen mag geloven. Wat je vaak ziet bij het opleiden van eenvoudige lieden: ze nemen de gewoontes en gebruiken van hun leraren aan. Nou hoef je er niet al te zwaar aan te tillen als ze de lokale imam ineens gaan omschrijven als "holy motherfucker", maar daar blijft het niet bij. Deze gang van vier werden bijvoorbeeld voor de kadi gesleept, omdat ze een meisje van 18 hadden gebanged. Ze gingen voor 16 jaar achter het gaas. Ondanks een uiterst inventieve verdediging. Zo mompelde er een dat het betrokken meisje op de nominatie stond om te trouwen met een van zijn collega’s. Het hele gebeuren was dus niet meer geweest dan een kwestie van gelegitimeerd inrijden. En een ander lid van het kwartet ontkende de hele happening zelfs. Volgens hem was het meisje te lelijk om erop te kruipen. Vond de kadi blijkbaar niet steekhoudend.
Volgens de organisatie Human Rights Watch behoort deze gangbang tot een patroon dat nu al schering en inslag is bij de door westerse kanjers opgeleide Afbaardse smurfenmacht. Burgers worden gemolesteerd, voor noppes in een kerker gesodemieterd en gedwongen huis, haard, geit en andere bezittingen af te staan. En bij verzet valt er vrij regelmatig een dodelijk schot. Collateral damage, zoals dat heet.
Er zijn geen specifieke berichten over onze blauwe pupillen in Afbaardistan. Mogelijk dat ze een lichte achterstand hebben door de Sap-methode die onze brigade daar heeft gehanteerd. Maar fout voorbeeld doet fout volgen, dus nog even en we mogen vernemen, dat een Afbaardse smurf met geweld een pleemobieltje in de reet van Karzai heeft geduwd. So? What the fuck? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017