Skip to main content

Loverboy (005)

31 maart 2017

dinsdag 7 februari-2012
Wat duwde Chantal S. de drempel over? Was ze er eindelijk achter gekomen, dat haar veredelde pooier Jorrit D. helemaal niet door Turkse onverlaten achter de vodden werd gezeten? Of had de abortus die na een bedrijfsongevalletje gepleegd was toch meer impact gehad dan ze had verwacht? Niet duidelijk. Maar feit is wel, dat ze in mei 2010 uit de betaalde sexbusiness stapte en Jorrit in de berm achterliet. Sterker nog: ze maakte de gang naar een smurfenbureau om aangifte te doen. Daarbij liet ze niet alleen haar verhaal optekenen, maar droeg zij ook alle zakelijke en technische gegevens die zij vanaf dag één netjes had opgeslagen aan de blauwe jongens en meisjes over. Kratje appeltjes, doosje eitjes.
Een half jaartje later ging Jorrit tegenover de kadi dan ook grotendeels mee met de aanklacht. Zijn bef stond uiteraard voor jodocus, de OvJ vroeg namens the people drie jaar met aftrek en de kadi matste de met een paar stoornissen opgezadelde pooier. Hij kreeg twee jaar met aftrek.
Inmiddels snorkelt hij al weer een paar maanden de frisse lucht op en woont in een flatje in Uithoorn. Niet alleen, maar ... samen met Chantal S. !! Bij sommige gebeurtenissen staat je verstand stil. Dit is er één van. Nee, voor zover wij weten heeft Chantal nog geen bezoekje gebracht aan www.chatgirl.nl. Maar wat stond er indertijd ook weer in het rapport van de reclassering? Dat Jorrit's recidive risico op een hoog gemiddelde kon worden geschat. Is dit triest? Of dit triest is.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017