Skip to main content

Bob (006)

31 maart 2017

woensdag 15 februari-2012
Beloofd is beloofd. Hier komt het verlanglijstje van Fred Giesberts. Een van de Nederlanders die in de jaren tachtig op Cyprus aanwezig was bij de gesprekken over geheime nucleaire leveranties met de Palestijnse sjeik Hassan Zubaidi en Rifat Assad, het toenmalige baasje van de Syrische secretsmurfenorganisatie. Hij gooide het volgende in de ramsh:

"

 

  • 1. Een lijst van alle personen die bij de samenzwering betrokken waren (fabricage atoombom).
  • 2. Namen van mensen die betrokken zijn bij een samenzwering voor een staatsgreep in een Afrikaans land (betreffende Monique Goubet) (1).
  • 3. Lijst van mensen die betrokken zijn bij een samenzwering voor een staatsgreep in Suriname (via Frans Guyana).
  • 4. De naam van een ambtenaar van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken die een dubbel-agent van het Warschaupakt is.
  • 5. Namen van mensen die radio-actief afval hebben gestolen bij Philips Eindhoven.
  • 6. Namen van mensen die lid zijn van een internationale smokkelbende van heroïne, cocaïne en hash, waarbij hij zelf ook betrokken is.
  • 7. Namen van mensen die op veel plaatsen in Nederland de bodem met chemisch afval hebben verontreinigd.
  • 8. Contacten en verblijfplaats van kamparts dr. Joseph Mengele G.Bulnes y Del Maestro ..., tel.phone 6...89, mailing address: PO BOX 1..2, cables: Parfauna-Asuncion-Paraguay. New phone numbers: office 62..6, home 61..2. Contact address USA 10090 NW 80......-300...Miami - Florida- USA.

"

Het lijkt Intertoys wel, maar dan wel met verrekt serieus speelmateriaal. Wat de snuffelaars van Ruud Lubbers' ministerie van (Al)gemene Zaken met dit totaalpakket hebben gedaan en wat dat voor gevolgen had voor Giesberts is voor ons duister gebleven. Voor intermediair Mitric leverde het initiatief in ieder geval geen hol op. Tenzij je de uitspraak van een kadi in 1986, dat Bob niet mocht worden uitgeleverd aan zijn geboorteland als een soort beloning beschouwt. Een gerechtelijk verbod dat nu door de ministeriële poedel van Bibi Wilders in een baal snippers is gereduceerd. Bob kan terug. Alaaf!

1. Bedoeld is Guinée

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017