Skip to main content

The spy and the diplomat (002)

08 april 2017

dinsdag 8 november-2011
Wanneer hadden we het ook weer over Katia Zatuliveter? Die Russische Mata Hari die onder andere met de Nederlandse diplomaat "L." (Lullo?) tussen de vette lappen dook. Ja, juist, op 24 oktober jl. Laat nou vandaag hetzelfde in de Volksfiets staan. Zeker lekke band gehad.
Het enige toetje is, dat die Nederlandse diplomatieke geilbuik ook nog een topfunctie blijkt te hebben gehad in een ander Europees land en adviseur was van een lid van een Europese koninklijke familie. Denk je al gauw aan een meneer die iets in Brussel deed. En dat ie bijvoorbeeld Willem Alexander van adviezen voorzag. Of de weduwe Bruinsma.
Maar de term "Europese koninklijke familie" is raar en zet de deur open naar andere speculaasjes. Was Lullo misschien adviseur van een Belgische royal? Prins Flip of zo? En wat waren dat voor adviezen? Pas op voor snollen? Zou zo gek niet wezen, want rond Flip's pappa gaan er verhalen rond waar zelfs een hond van Peter Koekenbakker geen korstje brood van lust (1). Laten we die uit het Dutroux-complex buiten beschouwing. Maar wat denk je bijvoorbeeld van deze?
In 1985 ging prins Albert met een toestel van Sabena op een handelsmissie naar Indonesiƫ. Samen met zo'n veertig man uit de top van het Belgische zakenleven, een roedel hoge ambtenaren en een peletonnetje veiligheidssmurfen. Ze arriveerden zwaar toeter op de luchthaven van Djakarta. De drankvoorraad aan boord was onderweg helemaal totaal soldaat gemaakt. Ze werden door hun Indonesische gastheren netjes ondergebracht in het Hilton hotel. Albert in de koninklijke suite op de tweede etage.
Diezelfde dag nog wipte hij in diezelfde suite er flink op los met drie jonge lokale schoonheden. Om daarbij niet gestoord te worden stonden er wel een paar discrete smurfen voor de deur.
Goochem is het niet, want voor je het weet sta je er gekleurd op en wordt als de tijd rijp is de notenkraker tevoorschijn gehaald. Of dat bij Albert ook gebeurd is weten we niet. En of Corrie Konings bij het maken van haar nieuwe tophit "Hoeren neuken, nooit meer werken" Albert voor ogen had, ook niet. Van Katia naar Corrie, ce n'est qu'un pas.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
The spy and the diplomat