Skip to main content

Zwabberende ballen (006)

20 maart 2015

maandag 24 juli-2006
Misschien een oorverdovende gemeenplaats als noem eens wat “wij brengen de democratie in Afghanistan”, maar zeker is dat alles een voorgeschiedenis heeft. Zo ook de verrassende verschijning van deus ex machina Rob van de Rhee bij Aether Arcus. De onderneming van Robert Roomer en René Slegers, die op dat moment door wat slordig financieel beleid amechtig lag te hijgen aan de luchtslangen en dringend behoefte had aan een verfrissende monetaire injectie. Was overigens niet voor het eerst.
Volgens insiders zouden er namelijk in het verleden toen de gulden nog een gulden was ook al eens dokters aan het Aether Arcus-bed zijn  verschenen om de toen nog jonge patiënt een Ullrich-behandeling te geven. Dat waren naast de door ons al eerder genoemde Gert v.d. Weide de doktoren Frank Nabuurs van Imtech en Dick Wessels van Volker Wessels. Zij zouden gezorgd hebben voor bloedzakken ter waarde van 1,3 meloen gulden. Moest te zijner tijd natuurlijk wel worden teruggestort maar daar kwam tot nu toe niet veel van terecht.
Nou kennen we Frankie Nabuurs niet, maar aan de kleurige Dickie met zijn jachtpartijtjes in Polen samen met Dries van Agt, zijn liaison met Lustige Witwe Kroonenberg en zijn leven in onmin met zijn schoonzoon hebben we al een paar keer de nodige aandacht besteed (1). Dickie? Loaded. Vulde niet alleen zijn zakken met stenen stapelen, maar ook en vooral met de historische coup van La Nina met World Online. Dat laatste notabene dankzij zijn schoonzoon, die Nina bij hem introduceerde.
Hoe dit zij, Frankie en Dickie zouden de directie van Aether Arcus in contact hebben gebracht met onze vriend Rob van de Rhee om de interne problemen definitief op te lossen. Dat lijkt merkwaardig, maar ook in een analoog geval traden gerenommeerde zakenlui als Cees van Dormael en Gerrit van der Valk voor onze Robbedoes in het krijt om hem bij een licht in troubles verkerend bedrijf binnen te loodsen. Later meer daarover. Stay tuned.

1. Hanteer onze zoekmachine en u zult het licht zien.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 maart 2015
Zwabberende ballen