Skip to main content

Ontboezemingen (001)

20 november 2017

Komt eerst Hellary met een boek over haar verkiezingsstrijd; alles Poetin, Trump, Poetin, Russische inmenging en ga zo maar door. Dat een deel van het Amerikaanse kizersvolk de buik vol heeft van Hellary, tja dat zal je er niet in lezen. Niks eigen schuld, dikke bult.

Dan komt er weer een boek over de verkiezingsstrijd. Ditmaal van Donna Brazile. Zij was voorzitter van de DNC. Haar verhaal is ietsje anders, niks Poetin, Rusland of zo. Maar gewoon de arrogantie van de Clintons, met name Hellary wist wat ze wilde en alles moest daarvoor wijken. Inclusief de regels over verkiezingsgelden. Zo gaat zij o.a. In op de fondsencarrousel opgezet om de landelijke verkiezingsstrijd te spekken. En, niet te vergeten, de manier waarop de tegenkandidaat van Hellery, Sanders de mist in werd gereden. Kortom, een machtsovername van Hellary & co binnen het partij apparaat.

Nu komt er alweer een boek. Dit keer meer in de geest van #metoo, dus over grensoverschrijdend gedrag van mannen met een machtspositie. Dit keer staat de schijnwerper niet op een artiest, maar op de partner van Hellary: Bill. Een viertal vrouwen heeft verklaard dat Bill hen heeft lastig gevallen. Nu had Bill al een verleden op dat gebied. Maar dit betreft nieuwe zaken. Zal ongetwijfeld worden vervolgd.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 november 2017
ontboezemingen