Skip to main content

Lente (014)

01 april 2017

vrijdag 31 mei-2013
Wie het nog volgen kan is spekkoper. De VN Veiligheidsraad maakt vandaag bekend, dat de Syrische lentevereniging Al Nusra per heden als een terroristische organisatie te boek staat. Opperbaard Muhammad al-Jawlani was op 15 mei jl door de USSA al opgenomen in het sprookjesboek Roodkapje en de Terreurwolf. Dit in reactie op het “feit”, dat hij waarschijnlijk op eigen houtje in april zijn vereniging in Irak heeft laten samengaan met Al Schijthuis, de global gladio-BV van Captain Caveman (rip) en de CIA.
Een en ander betekent wel dat Al Nusra problemen krijgt met de bevoorrading. Geen bananen, geen komkomers, geen modern wapentuig. En dat terwijl zelfs John McCain inmiddels weet dat de harde kern van de Syrische vrijheidshooligans bestaat uit Al Nusra en dan een hele tijd niks. Dus hoe zit het nou met die lente? Gaan we het nou toch meemaken dat er langs polletieke weg een lente in het leven wordt geroepen? Of trekt de USSA zich achter de coulissen terug om net als in Libië de Europese neefjes de sarinkooltjes uit het vuur te laten halen?
Op dit soort momenten mis je een ouwe vertrouwde kaartlezer, die je haarfijn kan uitleggen waar we zitten. Ferrie Mingelen? Mwa. Of die kale van RTL? Mwa mwa. Toine Huys? Bent u van de pot gerold? Nee, eerst maar eens een frisse voorgevel halen. Daarna gaan we verder. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017